SPRÂNCENELE UNUI PRIM IMPACT EXTRAORDINAR

Elke Von Freudenberg spunea cândva: „să ai sprâncene perfecte înseamnă să-i faci pe cei din jur să te observe, să ai un prim impact extraordinar asupra lor”. 

Îmi amintesc că în primul an de liceu aveam sprâncene excesiv de pensate, arcuite, suspendate într-o continuă mirare, ceea ce s-ar fi putut plia pe firea mea curioasă, dar parca nu atât de surprinsă de ce se întâmplă în jurul ei, așa cum forma aceea de deasupra ochilor o transmitea interlocutorilor.

Am învățat, cu timpul, ce înseamnă o sprânceană armonioasă, ce înseamnă să permiți fizionomiei să…fie, așa cum e ea, doar cu mici intervenții asupra stilizării firelor de păr, de pildă.

Un rol aparte l-au avut tutorialele care m-au învățat să mă pensez eu corect, să dau șansa sprâncenii să acompanieze trăsăturile feței și, cu mici retușuri aduse de periatul acesteia și, pe alocuri, desenatul câtorva fire ce lipseau, să am „un prim impact extraodinar” asupra celor din jur.

De câțiva ani folosesc un singur produs pentru a-mi marca acele fire lipsă cât mai aproape de culoarea celor existente, iar acela este un creion pentru sprâncene perfecte, Microblanding de la Revolution Pro.

Eu îl achiziționez de pe Notino, și deși am încercat si altele, m-am convins că acesta este cel mai potrivit nevoilor mele. El ajută la modelarea unor sprâncene pline, cu o formă perfectă:

  • evidențiază sprâncenele și le pune în valoare frumusețea naturală
  • adaugă sprâncenelor volum și formă
  • ajustează sprâncenele, rapid și precis
  • inclusiv peria practică

Pentru sprâncene perfecte. Pentru un impact extraodinar. Pentru un limbaj non-verbal bine pus la punct.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.