MY LIPS ARE YSL

Buzele sunt muzeul vorbelor calde, am afirmat în nenumărate rânduri că le acord o atenție aparte datorită aptitudinii lor de a acompania vorbele, alese atât de grijuliu. Fiecare silabă rostită are o culoare a sa. Îmi place să vorbesc subtil despre dragoste, iubirea aceea care nu ține doar de eros, deci nu voi alege un roșu aprins, ci afecțiunea față de propria persoană, cea fără de care nici dragostea pasională nu ar prinde nuanțele cele mai intense.

Aleg să îmi colorez șoaptele cu YSL. Buzele mele sunt YSL, căci vorbim pe aceeași limbă, cu eleganță și rafinament.

Știți deja că o sursă nesecată de grijă o reprezintă, pentru mine, brandul Notino, căci mă însoțește zi de zi, prin intermediul produselor lor, în aventura pe care o numesc viață.

Imi place să jonglez cu acele cuvinte pe care le rostesc, deci îmi place să mă joc și cu rujurile pe care le aleg fie și pentru un monolog în fața oglinzii, atunci când simt că am nevoie să îmi ridic moralul, folosindu-mă de fraze calde și culori care să îmi ajungă de pe buze, direct la inimă.

Cei de la Notino au o categorie vastă de produse Yves Saint Laurent, iar favoritele mele sunt, așa cum bănuiți, cu siguranță, rujurile Rouge Pur Couture. Care sunt beneficiile unui astfel de lipstick? Ei bine:

  • accentuează buzele cu nuanțe înalt pigmentate, cu finisaj satinat;
  • rezistă pe buze un timp îndelungat;
  • hidratează intens, pentru o senzație maximă de confort;
  • are efecte antioxidante.

My lips are ready for beautiful stories. My lips are YSL.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.