DACĂ AR FI SĂ ÎMI TRIMIȚI O SCRISOARE

Dacă ar fi să îmi trimiți o scrisoare, strânge-o un moment între palmele tale, căci vreau ca atunci când le întâlnește pe ale mele, să suspine la amintirea atingerilor tale. Dacă ar fi să îmi trimiți o scrisoare, poart-o în privirea ta un timp, căci vreau ca atunci când ochii mei se vor uita la ea, să vadă razele care au curs din soarele pupilei tale. Dacă ar fi să îmi trimiți o scrisoare, sărut-o la final, apăsat, cu gândul la mine și cu speranța că într-o mâine vor face la fel cu buzele ce au uitat cum e să mai rostească alt nume în afară de al tău.


Indiferent de ce ai alege pentru ea de Valentine’s Day, împachetează-i cadoul în cuvintele potrivite.

Cei de la Notino îți propun o varietate de variante pentru a o surprinde, pe care le găsești în categoria aceasta : cadouri de Valentine’s day pentru ea. Eu sunt fană a rujurilor, căci nu poți da niciodată greș cu un produs care să îi accentueze buzele, cele cu care ea îți șoptește și te sărută.

Printre preferatele mele se numără cele de la Mac, sunt rezistente, au nuanțe pentru toate gusturile și texturi diferite, în fucție de rezultatul pe care ea și-l dorește: mat sau hidratant. Asta trebuie să știi tu, căci sigur ai fost atent la această parte a feței sale. 🙂 Vei găsi pe site atât variantele maxi ale rujurilor, cât și cele mici (MAC Cosmetics Mini Lipstick), așa îi poți lua mai multe și le poate combina și purta după bunul plac.

De ce îmi plac:

  • buzele arată pline și sănătoase
  • au rezistență de lungă durată
  • sunt ușor de aplicat
  • hidratează și îngrijesc buzele

Nu uita, orice cadou i-ai lua, scrie-i ceva, îmbracă-i cadoul cu cele mai frumoase cuvinte din mintea ta!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.