THE ONE

Eu sunt ACEEA.

Eu sunt ACEEA care iubește de la depărtare. Care strânge în brațe speranța și între dinți timpul, în palme un chip mut, în inimă o alta cu un puls de inifite nu-uri.

Dar, cu toate acestea, eu sunt ACEEA.

Eu sunt ACEEA pe care el o caută prin mulțimea de măști. Eu sunt singura ce și-o coboară pe a sa pentru a-i putea fi văzute buzele uscate de dor, ochii curioși de el, obrazul drept ce și-a închis porii pentru a captura pe veci mângâierea lui, nasul jucăuș ce respiră mireasma lăsată de el.

-THE ONE by DOLCE&GABBANA-

Eu sunt ACEEA. Dar tu… cine mai ești?


Cine este ACEEA a ta?

Dacă vrei ca de sărbători să accesorizezi recunoștința față de ea cu o mireasmă care să îi amintească de tine, eu îți propun să accesezi site-ul Notino, cel de pe care eu achiziționez produsele de acest tip, și să îi șoptești olfactiv ce reprezintă pentru tine.

Unde vei găsi cadoul potrivit? Eu, de pildă, îți recomand să încerci categoria care conține cele mai inspirate cadouri, apoi te pot ghida către parfumuri unde, pe lângă o sumedenie de altele la fel de interesante poate, îl vei descoperi și pe cel sugerat de mine.

Dolce & Gabbana – The One o va transforma pe ea în împărăteasa zilelor și în regina serilor. Parfumurile Dolce & Gabbana sunt concepute în aceeași manieră ca vestimentația sau accesoriile. Totul este bazat pe stilul clasic, cu un suflu al trendurilor celor mai moderne. Vedeta articolului de astăzi este un parfum oriental, floral, cald, deci ideal pentru vremea rece. Notele de vârf sunt compuse din piersică alba, bergamotă, litchi chinensis, mandarină, cele de inimă din floare de portocal, Ylang-Ylang, crin, ienupăr, iar notele de bază sunt caracterizate de miresmele de cihlimbar, mosc, vanilie și vetiver.

De Crăciun, nu uita de ea. De acea ea. The One.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.