NE VEDEM NOI
Smiley și Delia lansează „Ne vedem noi”, o piesă-eveniment, considerată de public și de cei din industrie ca fiind cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani.

„Știu ca publicul ne cere de mult timp o piesa impreună, însa eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivita. Abia dupa ce am compus și am înregistrat „Ne vedem noi”, am simțit că este o piesa pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a parut și ei și iată-ne lansând piesa.”, povestește Smiley.Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production, alături de care fusese plecat: „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și asa a aparut piesa. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea” și iată că, după o altă perioada de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia.”, declară artistul Smiley.  
Delia: “Sunt fericită că, în sfârșit, lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parca îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu caldură în sufletele tuturor.”Co-productie HaHaHa Production, Delia și Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, cu versurile scrise de Smiley si producția muzicală semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan, piesa „Ne vedem noi”, cântată de Smiley împreună cu Delia, vorbește despre revederea după o perioadă de schimbare.
„Expresia <Ne vedem noi> poate avea nenumarate sensuri și poate fi spusă pe multe tonuri, așa că lăsăm ascultătorii să-și descifreze mesajul în tonul potrivit lor și povestii pe care o traiește fiecare.”, adaugă Smiley a cărui activitate poate fi urmarită pe canalele sale oficiale de YouTube, Facebook, Instagram și Tik-Tok.
Clipul oficial poate fi găsit aici:
https://youtu.be/3LA5Ii9_e60
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.