KISS ME THRU THE PHONE

Mereu am spus-o și scris-o. Pentru mine, buzele sunt partea cea mai importantă a chipului. Ele sunt cele care, odată rostite, dau libertate cuvintelor și le trimit către cei ce așteaptă să le primească. Zilele în care nu îmi doresc să port machiaj nu reprezintă momentele în care buzele mele sunt lipsite de culoare. Le îngrijesc așa cum o fac și cu vorbele ce vor trece, după ce au fost gândite, prin „filtrul lor”, al buzelor. Dacă pe unele le cultiv, dezvolt și îmbogățesc citind cât mai mult, pe celelalte le hidratez, colorez și mă asigur că le păstrez naturale și simple, așa cum și cuvintele ar trebui să ne fie.

Buzele nu scot vorbe și atât, oricât de blânde, atent alese și firav trimise mai departe ar fi. Buzele sărută. Pe viu, în gând, în scris, în vis sau…cu un receptor aproape de ele. Buzele sărută și de la distanță, pe nevăzute. Însă buzele, oricât de departe ar fi de perechea lor, buzele poartă pe ele sărutul, chiar și neînfăptuit. Cum? Cu declarația unei pasiuni. Rujul roșu, mărturia sărutului.

Dragostea la distanță se face așa, cu o rețetă simplă. Se ia un ruj de la Yves Saint Laurent, de preferat Vernis À Lèvres Water Stain, în nuanța vague de rouge, cam ca iubirea, și se rostește, la telefon, un „te iubesc!”.

Rujul acesta nu este unul mat, ci unul strălucitor, hidratant, dar este atât de pigmentat încât ar putea ține până când dorința revederii ar fi doar o amintire. Nici prin sărut nu se șterge de tot, pe viu. Este rujul acela care spune „mi-a fost dor de tine” și „rămâi de tot” și crede-mă, nu are cum să mai plece vreodată. 🙂

Secretul rețetei mele este locul de unde îmi iau întotdeauna acest ruj, și anume de pe Notino, căci întotdeauna găsesc la ei cele mai bune oferte.

Kiss your loved one!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.