MY SUMMER PARTNER

Jenny Han scria, la un moment dat, că „tot ce e bun, tot ce e magic, se întâmplă între lunile iunie și august”. Mi s-a confirmat an după an veridicitatea acestor cuvinte și cred că farmecul stă în particularitatea cu care îmbraci perioada aceasta. Vara lui 2017 a fost mângâiată de mirosul unor trandafiri pe care nu îi voi uita vreodată, 2018 parcă îmi râde și acum în timpan, amestecându-se cu sunetul tălpilor goale ce calcă nisipul ud, 2019 îmi aduce aminte de sosul de roșii din Palermo, în care se scufundau bucăți mari de Grana Padano, iar acum, pe balconul meu de deasupra Bucureștiului, am papilele gustative inundate de alt gust, și alt gust, mai bun și mai generos în arome, cu fiecare gură pe care o beau. 

            Dacă treceți prin apropiere, e de ajuns să mă strigați și promit că, promptă fiind, vă voi arunca în grabă o băutură din portofoliul Merlins Beverages: fie Vitamin Aqua, fie Pop Cola. La început veți face cunoștință cu designul inovator, pe al cărui ambalaj premium sunt trecute ingredientele alese cu grijă, ceea ce vă va încânta, cu siguranță, însă partea mea preferată e momentul în care veți realiza ce arome minunate pot deține aceste produse destinate unui stil de viață sănătos.

            În frigiderul meu (dar și în preajma lui) se află următoarele arome Vitamin Aqua: Vitamin B Complex, Magnesium, Vitamin C, Zinc + vitamin B6, Calcium + Vitamin D, atât în varianta clasică, slabe în calorii, fără îndulcitori și coloranți artificiali, cât și în varianta ZERO, cu gust fructat și fără pic de zahăr. 

            Eu le alternez fie cu Merlins Lemonade, în variantă clasică, lime and mint sau lemon and ginger, fie cu cele mai dragi sufletului meu, băuturile Pop Cola, inspirate de anii 1980, clasice sau cu zero zahăr și zero calorii.

            Stay hydrated! Avem un deal. Sunt pe balcon, pegătită să împart cu voi gustul verii mele.

product photos: Razvan Andrei

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.