THE SCENT OF THE NIGHT

Nopțile sunt făcute pentru insomniaci. Altfel nu îmi explic dansul frumuseții cu misterul, ce se întrepătrund de veacuri iar și iar, cu lumina lunii, la purtător, încă ținându-se după ei. Nopțile nu sunt dedicate somnului, e o concluzie atât de ușor de stabilit, căci prea multe s-au legat, cu sens, cu dor, cu mâini strânse, pe furiș, când soarele nu poate să vadă și secretele se șoptesc în bătaia unui vânt care promite să nu le poarte către nimeni altcineva. 

            Fiecare noapte se dezbracă de taina sa abia în zori, promițându-i că, în câteva ore, o va împodobi și purta încă o dată, cu alte cuvinte, priviri, râsete, plânsete și melodii în surdină, dar cu un miros ce rămâne același, mărturie a esenței pe care noapte o declară a fiind a ei și numai a ei, și cu care îi stropește pe inimi pe insomniacii care o așteaptă la nesfârșit.

–––––––––––––––––––––––

            Flori de portocal, pară, piper roz, iasomie și cafea, patchouli, cedru și vanilie, expresia tainică a dorințelor, senzualității și libertății pe care întunericul le aduce cu sine. Așa miroase noaptea. Așa se simte Black Opium. Eu l-am căpătat odată cu tentația pe care Notino a împins-o către mine, poziționându-l în categoria „reduceri Black Friday”. Pentru mine este chiar așa, visul unei nopți de vară, dar de care nu vreau să mă lepăd nici în zori. Este creația celor de la Yves Saint Laurent, ce l-au gândit ca pe expresia unei feminități inegalabile, fiind un parfum oriental, intens, al cărui recipient nu pulverizează doar miresmele menționate mai sus, ci și picături de confidence pentru purtătoarea sa.

            The night is young – and so are we. Dacă ne referim la we, la doi, la nopți de mână, am sugestia ideală și pentru el. Parfumul Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme, plin de tensiuni și contraste, picant, aromatic, cu acorduri lemnoase, promite să fie partenerul ideal pentru acest Black Opium despre care povesteam mai sus.

Stay awake. Share those secrets. Wear perfume.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.