WEARING A KIND OF SUN

Deși conștientizez latura negativă a acestei perioade, am încercat să văd partea plină a…casei, a statutul între patru pereți. Chiar cu o lună înainte de a răsuci cheia în ușă, in interior, pentru două luni, mă văitam unui drag prieten din cauza timpului insuficient care îmi rămâne pentru a mă bucura de mine, de filmele clasice și de cărțile pe care încă nu le-am deschis. Să nu mă certați că i-am spus și că aș vrea o pauză, pentru a putea respira mai adânc răsfoind reviste vechi, căci nu așa îmi imaginam totul, însă dacă tot mi s-a dat o variantă a ceea ce am cerut, fie ea chiar și într-un astfel de context, tragic, din păcate, m-am bucurat, pur și simplu de mine și am păstrat ceva din rutina „libertății”, pentru a nu mă dezorganiza de tot: alarma de dimineață.

            Da, am transformat statul în casă într-o șansă de a face acele lucruri după care tânjeam, de a asculta liniștea din acel moment și de a planifica gălăgia de după acesta. Mi-au lipsit râsetele din cafele, strânsul în brațe și mângâierile. Mai ales cele ale soarelui care, prin fereastra apartamentului, erau atât de greu de înduplecat să își lase amprentele pe pielea mea. 

            Ți-am zis, caut rezolvări, părți bune și înlocuitori la orice, așa că am găsit un fel de soare, pe care îl pulverizez direct pe piele, pentru a nu simți că vacanța pe plajă e anulată. Eu folosesc, de ani buni, brandul Vita Liberata. M-am bucurat să îl găsesc și pe Notino, sub diferite forme, la categoria cu creme autobronzante. Cu ajutorul lor am reușit, în această perioadă, să o urmăresc jucând pe Claudia Cardinale, să citesc „Undressing Cinema” și să capăt, în același timp, un bronz natural. Cam acesta este motivul pentru care aleg acest brand, ale cărui produse se bazează pe extracte organice naturale și certificate. M-a tentat, la vremea aceea, când l-am descoperit, căci a fost primul brand care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, hidratează și lasă pielii un aspect catifelat. 

            Dacă nu e soare, îl fac eu cumva, îl iau în brațe și îl întind pe toată pielea mea. 🙂

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.