SIGMA ON MY PERSONAL CANVAS

Primele pensule pe care le-am ținut în mână au fost pentru pictură. Le apucam stângace și le pătam de culori care, amestecate, ruinau orice speranță că aș putea fi un artist măcar mediocru. Mult timp, o altă mână îmi corecta încercarea de a realiza o compoziție cât de cât unitară, însă natura moartă era, sub pensula mea, mai vie decât pe planșa oricărei alte colege căci, stângăcia mea era pulsată de o doză nemărginită de pasiune, ce a făcut ca, mai târziu, să schimbe dezastrul în reverie.

A trecut multă vreme de când nu am mai folosit pensulele în acest scop, însă entuziasmul cu care îmi aplic machiajul, zi de zi, oferă pensulelor mele de machiaj șansa de a-mi transforma chipul în acea pânză care așeaptă să fie mângâiată de ele.

Nu știu atunci de unde îmi achiziționam instrumentele pentru pictat, însă acum mă ajută cei de la Sigma pentru a face din chipul meu o operă de artă.

Pentru a-mi aplica baza, mă folosesc de Sigma Flat Kabuki F80, pensulă a cărei formă specială permite aplicarea rapidă și uniformă a fondului de ten. De ce aceasta și nu alta? Pentru că firele sale sintetice, antimicrobiene, nu absorb mult produs, fondul de ten nu se risipește, rămânând acolo unde trebuie: pe „canvas”, pe tenul meu. Și pentru că nu aș recomanda niciodată ceva lipsit de calitate, iată că nu sunt singura care adoră această pensulă, ci și cei de la revista Allure care au desemnat-o, în anul 2016, câștigătoarea Best of Beauty Award.

Eu îndrăgesc tablourile cărora li se adaugă întotdeauna și un strop de culoare, așa că nu îmi pot trata nici chipul în alt mod. Folosesc setul Sigma Beauty Glam N Go care vine găzduit de un suport elegant și ușor de luat în călătorii sau în geantă, zi de zi, pentru a finisa machiajul în zilele agitate, cu program încărcat. Setul conține o pensulă rotundă pentru aplicarea fardului, una pentru estompare și una ce oferă o mai bună precizie în aplicarea machiajului.

Cred că fiecare pictor are un secret al său, un mic truc pe care îl aplică la final și pe care nu îl spune nimănui, dar nu e și cazul meu, căci vă spun și cel de-al treilea produs de la Sigma pe care îl îndrăgesc. Nu, nu este tot o pensulă, nici un set de pensule, ci o mascara care accentuează delicatețea întregii „opere”. Este vorba despre Sigma Beauty Sinousity Lash, cu rotație pentru o bună definire a genelor.

Acum că tabloul a fost creat, e timpul să fie privit.

Show everyone your personal canvas!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.