CRĂCIUN ȘI CUVINTE

„Ține-mă de mână!”, „Ce bine că ești!”, „Mi-a fost dor!”, „Te iubesc!”

Crăciunul meu acum e despre cuvinte. În trecut îmi aținteam ochii asupra ninsorii pe care o așteptam cu sufletul făcut bulgăre, de dragul ei. Acum privesc cum se aude dragostea, cu ochii închiși, recunoscători, atenți la simțuri, la palmele care se strâng, la degete care nu au putut rupe distanțe și acum se regăsesc pe ritmul bătăilor de inimă.

„Ține-mă de mână!”, „Ce bine că ești!”, „Mi-a fost dor!”, „Te iubesc!”

Cu ochii încă închiși strâns, de teamă că deschizându-i vântul lui decembrie va răpi zâmbetele ce mă așteaptă de partea cealaltă a pleoapelor, nu mai schimb nimic. Rămân în același loc, cu aceiași ochi, închiși și temători, ascultând.

„Ține-mă de mână!”, „Ce bine că ești!”, „Mi-a fost dor!”, „Te iubesc!”

Realizez că poate niciodată nu a fost altfel. Niciodată nu am privit zăpada aceea ce curgea cu o viteză care concura cu cea a timpului. Niciodată nu am așteptat-o pe ea. Îmi plăcea, voiam să fie, căci știam că nu se va topi atâta vreme cât pe noi ne topesc troienele de cuvinte calde, dar Crăciunul meu a fost mereu despre ceea ce se simte după ceea ce se spune. Totul pleca de la cuvinte, iar cuvintele plecau din inimi. Rostite, simțeam că nu vorbim doar o limbă, ci un glas al sufletului.

„Ține-mă de mână!”, „Ce bine că ești!”, „Mi-a fost dor!”, „Te iubesc!”

 

 

Aștept Crăciunul despre care îți povesteam și vreau să îi răsplătesc pe cei ce îmi sunt aproape cu ajutorul cuvintelor, pe care le voi însoți și de atențiile pe care Notino le-a pregătit pentru noi. Ca în fiecare an, îmi dedic ore în șir alegerii celor mai inspirate cadouri și mă bucur când găsesc seturi și selecții care îmi ușurează munca.

Pentru că am menționat importanța cuvintelor, rostirii lor, am început cumpărăturile cu rujurile Yves Saint Laurent Tatouage Couture, pe care le voi oferi femeilor importante din viața mea, și așa își vor colora, după cum simt, cuvintele. De ce am ales tocmai această gamă? Ei bine, datorită avantajelor cu care m-a obișnuit de fiecare dată:

  • efect mat;
  • textură lichidă;
  • se usucă rapid;
  • rezistență de lungă durată;
  • ușor de aplicat;
  • buzele arată pline și sănătoase;
  • pigmentare intensă.

După aplicarea rujului, nu uita să profiți de el în cel mai cald mod: rostește „Ține-mă de mână!”, „Ce bine că ești!”, „Mi-a fost dor!”, „Te iubesc!”!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.