MILANO FASHION WEEK – THE EMERALD DRESS

Milano de fiecare dată arată diferit.

La prima mea vizită m-a primit în zorii unui mai însorit, lipsit de griji și lacom. Lacom, căci avea să nu îmi mai dea înapoi nimic din ce avea de la mine: o admirație eternă. Aveam să mă mai întorc la el, însă nu ca acum. Acum, deși finele lui septembrie își spunea, ticălosul, cuvântul, căci vântul îmi zbura pălăria primită, parcă, moștenire de pe creștetul încărcat cu lecțiile de eleganță ale lui Jackie, Milano mă primea mai generos ca oricând, înghesuindu-mi în bagaj emoțiile unei săptămâni a modei care și acum îmi e sursă a unor zâmbete deloc trecătoare.

Corsetul rochiei mele pe care Georgiana de la Stada Boutique mi l-a creat cum a auzit că un bilet către Italia purta numele meu, mi-a ținut strând în stomac fluturașii care alergau pe tocuri înalte, aidoma picioarelor mele pe străzile orașului care m-a găzduit pe muzica lui Lucio Battisti care acompania verdele smarald de pe pielea mea.

Cum zâmbeam înainte de show-urile italienilor Ermanno Scervino sau Giorgio Armani? Am atâtea dovezi. Știu, buzele mele nu o arată, dar haide, uită-te puțin în ochi, căci nu degeaba nu purtam nicio pereche de ochelari.

 

*pentru a privi toate fotografiile, vezi reperul -FASHION WEEK- salvat pe Instagramul meu, @cristinabelciu

With love,

C

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.