GOOD GIRL

Iubesc pe cel ce mă iubește.

Uneori nu suficient, iar uneori cât pentru 10. Dar sunt o fată bună.

Plec când cineva nu mă dorește.

Uneori de tot, alteori doar după colț. Dar sunt o fată bună.

Și plâng și râd când nu știu ce-i cu mine.

Râd la rău și plâng la bine. Dar sunt o fată bună.

Fie că tac, te cert, te mint, m-alint, nu spun ceea ce simt,

sunt o FATĂ BUNĂ.

 

…și plină ochi de feminitate, emanată nu doar de propria persoană, ci și de parfumul GOOD GIRL by Carolina Herrera. Notele de migdale, tuberoză, iasomie și cacao semnează, cu fiecare pulverizare, pactul cu senzualitatea și eleganța.

I am in! Join me!

 

Caracterul captivant al parfumului începe de la vârf, unde nota de migdală se remarcă prima. Pentru un plus de curaj și siguranță de sine, acordurile intense de tuberoză și de iasomie Sambac ies apoi în fața scenei, conferind parfumului profunzime și seducție. Experiența olfactivă perfectă este desăvârșită de boabele calde de tonka și de esența bogată de cacao.

Good Girl oglindește dualitatea femeii. Curajul și seducția ei. Eleganța grațioasă și misterul. Pur și simplu, o femeie modernă, sigură pe sine, transpusă într-un parfum ca un joc al contrariilor. Parfumul este unic și datorită flaconului deosebit. Escarpenul negru, cu toc amețitor stiletto, completează caracterul acestei ape de parfum. Povestea fetei care declară îndrăzneț: „It’s so good to be bad” este interpretată de modelul Karlie Kloss.

 

Dacă vrei să fii fata bună ce încântă senzorial cu această creație olfactivă a celebrului designerului de modă venezuelan, eu și Notino îți venim în ajutor și îți oferim reducere de -15%, cu ocazia campaniei de Black Friday, nu doar la acest parfum selectat de mine, ci la oricare altul, dacă introduci codul „black”.

I told you I am a GOOD GIRL. 🙂

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.