MÂINILE

Mâinile mele sunt cele care țin, care ating și care mângâie, care alintă nu o altă piele, ci un suflet care, dacă ar avea degete, le-ar trece printre cele ale mâinii tale strâns, în semn de „rămâi”.

Mâinile mele sunt cele care explorează, nu trase la pământ de bagaje, ci atingând, cu miros de cafea în palme, harta pielii tale, ale cărei puncte cardinale așteaptă popasul lor.

Mâinile mele călătoresc, mâinile mele caută, mâinile mele prind mâini și nu le mai dau drumul. A avea grijă de mâini e ca și cum ai îngriji de inima celui care le strânge… nu doar de degete, ci de suflet, mai ceva.


Cred că mâinile, oriunde s-ar afla, au nevoie de îngrijirea pe care i-o oferi inimii. Eu, de pildă, pentru a simți în piept câte un surâs, îi ofer sufletului cafea. Mă gândesc că dacă există această legătură despre care povesteam, ar trebui ca mâinile să fie alintate la fel. Nu le dau să bea, însă le dezmierd în aromele cremei hrănitoare, special făcută pentru ele, cu extract de cafea arabică, vanilie, bourbon și tahitiană. SpiriTime Gourmet Time de pe Notino le calmeză, catifelează și protejează oriune ar călători.

Și știu, nu poți pleca doar cu mâinile, mai vin cu tine și altele, deși, sinceră să fiu, uneori mintea mea rămâne acasă, o pierd de dragul unor plăceri, dar încerc să am grijă de ten, de ochi, să mă protejeze și de soare și să îmi înmiresmez și pielea cu note citrice. Pentru asta consult pagina aceasta unde mi se oferă un kit de călătorie ca la carte, pentru care nu mai am nevoie de minte, deci bine, poate, că a rămas printre cărțile de pe noptieră!

Pierde-ți timpul în vacanță, pierde-ți mintea acasă, ține strâns de o mână ceea ce iubești, iar în alta ține crema aceea potrivită ție pe care Notino te ajută să o alegi!

With love,

C

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.