ENJOY THE DECADENCE AND RISE

Am secrete care mă însoțesc chiar și atunci când totul pare a fi mai transparent decât recipientul parfumului de pe noptieră, prin care soarele trece la răsărit, lăsând în mireasma sa note de „Bună dimineața!”.

Am secrete pe care le port în zâmbete, în priviri, în oftat, în jurnal sau în piatra de smarald de pe degetul meu. Am primit inelul care găzduiește verdele absolut când inima îmi bătea dezacordat, pe alocuri, când una dintre valve șchiopăta, iar una dintre cele patru camere ale sale, în care stăteau depozitate, dar ca într-o expoziție, visele mele, prinsese un strat gros de praf, afurisit și greu de îndepărtat, cu orice aș fi intervenit asupra sa. Am aflat atunci că smaraldul m-ar putea ajuta să fac curat pe acolo. Știu, nu crezi în puterea cristalelor și un centimetru de verde nu îți colorează viața în roz, mai știu că nu îl vezi ca pe un psiholog care te va face mai puțin pesimist sau ca pe un doctor care ar putea vindeca vreun secret de al tău. Dar, știi ce? Este absolut perfect așa. Smaraldul tău poate fi orice. O persoană, o carte, un cuvânt, un cântec, un strâns de mână, o cană de ceai, un „sunt lână tine” sau un parfum care îți trece dincolo de piele și înmiresmează camera aceea pe care nu o putea ordona  sau înțelege nimeni.

-ENJOY THE DECADENCE AND RISE-

Am găsit pe Notino, pe o pagină dedicată unui număr de 4 categorii cu produse aromate, parfumul pe care ai crede că tu îl ții în palmă, însă care, de fapt, acompaniat de notele sale florale și orientale, te va purta în povestea olfactivă care va contribui la îmbunătățirea stării tale de spirit. Și pentru ca experiența să fie completă, îți propun setul Marc Jacobs – Decadence, format din parfumul propriu-zis și loțiunea de corp.

-ENJOY THE DECADENCE AND RISE-

 

La achiziționarea oricărui produs de minimum 220 RON de pe Notino, vei primi gratuit o sticluță cu atomizer Notino, așa îți vei putea lua smaraldul olfactiv oriunde călătorești vara aceasta.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.