SUN’S DAY FEST

In fiecare an, vara se întampină la Sun’s Day Fest !

 

Duminică, 26 Mai, în București a avut loc

 Sun’s Day Fest, evenimentul care, deja de 4 ani, dă startul distracției de vară.

Această ediție a picnicului a fost găzduită în frumoasa grădina a unei locații emblematice din centrul Bucurestiului, Palatul Primăverii.

Atât acum, cât și la edițiile anterioare, atmosfera a fost acompaniată de frumoasele decorațiuni, iar printre paturi, șezlonguri, coșuri de picnic, aranjamente florale și leagăne, au fost presărate diferite spații de divertisment și zone de activari, creându-se un veritabil loc magic.

Incepand cu ora 12PM, au început să își facă aparitia aproximativ 1000 de persoane îmbrăcate în stilul Retro Chic, dress code-ul din acest an fiind inspirat din istoria locației-gazdă.

Dar, cel mai important accesoriu, ca de obicei, a fost cheful de distracție si dansul care a ținut până după apusul soarelui.

Pe parcursul întregii zile de duminică, soarele a sărbătorit alături de cei prezenți, muzica a ținut ritmul petrecăreților, iar bufetul cu deja faimosul “Summer menu”, dar și cu băuturile de vară, au completat party-ul vibrant din Primăverii.

De la eveniment nu au lipsit nici persoanele publice care, an de an, aleg să petreacă la Sun’s Day Fest, precum: Delia, Inna, Lili Sandu si Silviu Tolu, Ileana Lazariuc, Giulia, Nicoleta Nuca, Speak și Ștefania, Geanina Ilieș, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Gabriela Simion, Ramona Olaru, Alina Tanasă, Diana Enciu, Marisa Paloma, Maria Vigheciu, Bogdan Daradan, Denisa Potecaru, Ioana Sihota (Jazzy JO), Anda Adam, Doc, Oana Matache, Ana Baniciu și mulți alți invitați dragi Sun’s Day Fest.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.