JOIN THE REVOLUTION WITH ME!

Feminitatea merge cu mine la braț nu doar la petrecerea aceea cu tematică „precious”, ci și când trebuie să cumpăr pâine de la Mega Image sau atunci când pășesc, obosită și nemachiată către pat, înainte de culcare.

Feminitatea poartă și sneakerși și perle, și hoodie oversized și volane cusute cu fir auriu, feminitatea are voce suavă atunci când șoptește „te iubesc”, dar și un țipăt ascuțit atunci când se înfurie.

Feminitatea râde cu buzele perfect rujate, dar plânge și cu lacrimi pătate de mascara. Feminitatea nu este într-un fel și atât, limitat și bine definit, ci e colorată așa cum o simte fiecare purtătoare a ei.

Feminitatea MEA se plimbă printre flori, vorbește cu fluturii și aleargă să prindă soarele la apus.

De ar fi să îi atribui culori, toate ar fi calde, așa, ca acelea care îi aparțin paletei cu farduri de ochi REVOLUTION PRO NATH.  Așa cum v-am obișnuit, am achiziționat-o de pe Notino, care contribuie demult la ritualul meu de frumusețe. Paleta are un preț accesibil și culori intens pigmentate, mate sau sclipitoare, în funcție de cum simți să îți porți tu feminitatea.

Am ales să îți prezint tocmai acest produs pentru că, deși pe piață sunt nenumărate, cele de la Makup Revolution sunt la un preț ideal pentru orice buget și de o calitate care nu m-a dezamăgit niciodată.

Feminitatea e așa cum vrei tu să fie, nu îi lăsa să îți aleagă ei culoarea! JOIN THE REVOLUTION WITH ME!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.