JE T’AIME, L’ORÉAL PARIS!

Admir franțuzoaicele pentru nonșalanța cu care își prezintă naturalețea chipului și a gesturilor. Mai întâi m-am îndrăgostit de Brigitte Bardot, apoi am descoperit-o pe Sophie Marceau, după care am rămas hipnotizată de înfățișarea Isabellei Adjani, toate cu o frumusețe atent studiată, ai spune, al cărei aer ți-ai dori să se regăsească, uneori, și pe chipul tău.

Zărisem, cu mult timp în urmă, online, cartea „How to be parisian wherever you are: love, style and bad habits”, și mi-am spus, o voi comanda, dar parcă lipsește ceva din acest titlu, parcă ar mai fi ceva ce mi-aș dori să aflu, aș vrea să răsfoiesc ceva numit „How to be parisian wherever you are: love, style, bad habits and beauty products”.

Dragă Anne Berest,

Îți apreciez munca fiecărei file, însă dacă întâmplarea îți aduce privirea printre aceste rânduri, să știi că ideea mea nu vine așa, fără cercetare și justificare, căci chiar am găsit tot ce poate fi mai potrivit capitolulului pe care îndrăznisem să ți-l propun, indirect, prin intermediul titlului sugerat. Să știi că nu te voi purta prin istoria a N branduri, căci, dând buzna, virtual, în magazinul online de cosmetice de pe care eu îmi comand aproape toate produsele, NOTINO, mi-a sărit în ochi brandul pe care, cu siguranță și tu îl îndrăgești la fel de mult, L’ORÉAL PARIS.

Uite, m-am gândit, deja, să venim cu trei recomandări:

Franțuzoaicele au tenul cât mai puțin încărcat, deși arată perfect. Când am încercat prima dată fondul de ten lichid L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH, mi-am spus: așa da, în sfârșit un produs de față cu o strălucire naturală, și cu o nuanță având subton galben, căci asta e cea mai mare problemă a mea când vine vorba de fondurile de ten: subtonul galben. Found.

 

Catherine Deneuve își scotea în evidență ochii, cu ocazia fiecărei apariții, folosind un creion dermatograf. Cred că pentru lista noastră ar fi ideal acesta, L’Oréal Paris Super Liner GelMATIC. Mă gândesc că, datorită romantismului și sensibilității femeilor aflate la albia Senei, produsul acesta rezistent la apă, lacrimi și…poezie, este ideal.

Și dacă limba franceză nu e cea pe care o stăpânești, încă, la perfecție, poți comunica, mai multe, dar și mai frumoase, folosindu-te de privire. Avem dermatograful, insuficient, însă, fără mascara L’Oreal Paris Paradise Extatic, care, prin profunzimea și senzualitatea cu care va contribui la mesajul ochilor, va ține locul accentului franțuzesc cu care îi vei șopti lui Alain Delon al tău, „je t’aime”!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.