TOP 3 CHANEL BEAUTY PRODUCTS

Îmi place eleganța, îmi place nu doar să o admir, îmi place să mă hrănesc cu ea, îmi place să știu că și cei care mă privesc gustă un strop, măcar, din felul meu principal de a fi. Dar eu nu scriu aici, astăzi, o lecție despre grație, căci mi-ar fi și teamă să o fac, mai ales într-o așa manieră, privindu-mi jeanșii de pe umeraș, care, cu o seară înainte, au fost plimbați prin Cișmigiu de o pereche de converși. Mă tot gândesc la ceea ce spunea „magiciana” Coco Chanel: „modestia, ce eleganță!”, și cred că, așa mi-am descoperit cel mai folosit truc de frumusețe. Modestia este, poate, „primerul” meu. În fiecare dimineață mă trezesc, îmi promit să rămân aceeași, apoi îmi aplic cosmeticele branduite cu cei doi „C” îmbrățișați, lăsate moștenire, asemeni învățăturilor, de la aceeași Gabrielle.

Unul dintre lucrurile care mă împlinesc este cel de a ști că și altcineva se poate folosi de ceva al meu, că pot da sau spune acel ceva care va transforma nu un comportament, dar măcar o jumătate de atitudine. Vă ofer, astfel, lista celor 3 produse de beauty de la Chanel la care eu nu pot renunța, și pe care mi le achiziționez, fără a fi vreodată dezamăgită, de pe Notino.

1.Chanel Rouge Allure Velvet

Coco a lansat prima colecție de rujuri în anul 1924. Cât de sofisticat trebuie să fi arătat purtătoarele unui asemenea produs, în perioada aceea! Și cât de rafinate putem fi, și noi, astăzi, având pe buze un ruj asemănător! Dar nu îmi place numai datorită feelingului, ci și pentru că, în ciuda efectului matifiant, el catifelează și hidratează. Eu folosesc nuanța 57, „Rouge Feu”. Must have!!

2.Chanel Les 4 Ombres

Această paletă mă ajută mereu să îmi evidențiez ochii, să transmit mai mult cu ajutorul privirii, căci, de atât de multe ori, cuvintele sunt de prisos, nu-i așa? Îmi place culoarea 204, Tissé Vendome”, are două nuanțe maronii, una bej, și o alta piersică.

3.Chanel Vitalumiere

Folosesc acest fond de ten datorită finish-ului natural care m-a cucerit. Am folosit o lungă perioadă de timp un altul, mult mai texturat, care mă făcea să arăt perfect, însă am realizat că e timpul să fiu mai sinceră, să mă las privită așa cum sunt. Este produsul care chiar mă face să mă simt frumoasă, deși nu am tenul unei păpuși de porțelan. Hidratează și iluminează, iar acestea sunt, din punctul meu de vedere, cele două caracteristici pe care trebuie să le bifezi atunci când vorbești despre tenul tău.

Spor la cumpărături pe Notino și la eleganță pe bune! 🙂

With love,

C

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.