BLACK FRIDAY CHOSES

Seara trecută mi-am petrecut-o, alături de 4 prieteni la fel de înnebuniți după cumpărături, prin mall-uri, la vânat de reduceri și promoții. Ajunsă înapoi acasă și, răscolind prin sacoșele pline cu haine, am realizat că lipsea ceva. Aveam curele, accesorii de păr, îmbrăcăminte groasă, de iarnă, cadouri și pentru alții, însă numai cosmetice nu. Și, de fapt, nu pot să spun că mi-au scăpat, căci aș minți, aveam deja wish-list-ul bine conturat în minte, dar am așteptat să mă așez în fața laptopului, pentru că pusesem ochii pe câteva produse pe Notino, și cum ofertele lor sunt greu de refuzat, iată care sunt alegerile mele privind tentantele oferte de Black Friday:

1. Eu prefer parfumurile lemnoase, unisex, de obicei, așa că îi voi spune „DA!” unuia de la Comme des Garçons, anume Wonderoud, care are în compoziție agar, cedru, lemn de guaiac, lemn de santal, patchouli și vetiver haitian. Nu am învățat, încă, să refuz parfumurile orientale. I want them all!

2.  Îmi place ca pielea mea să arate perfect, dar să aibă și o textură fină la atingere, iar pentru asta mă ajut de uleiul multifuncțional cu sclipici pentru față, corp și păr, Nuxe Huile Prodigieuse Or, pe care îl folosesc deja de un an și jumătate, despre care v-am mai vorbit într-un alt articol, și care m-a cucerit și datorită culorii pe care o oferă pielii mele, ușor bronzy, chiar și în plină toamnă.

3. Foarte rar îmi îndrept părul, sunt adepta buclelor mari, cu volum, pentru care îmi voi adăuga în coșul de cumpărături spuma pentru coafare L’Oréal Professionnel Tecni Art Volume.

4. Tenul meu a trecut printr-o perioadă mai dificilă, m-am ales cu o acnee, nu severă, dar destul de enervantă, de care am reușit să scap, așa că, acum, sunt foarte atentă la cosmeticele pe care le aplic. Urmez un tratament de îngrijire stabilit de dermatolog, care, pentru a-și face efectul în continuare, cere, cumva, și un fond de ten de încredere, potrivit problemei mele, astfel îl voi alege pe cel de la Clinique, Anti-Blemish Solutions.

5. Pentru că vremea este destul de deprimantă, iar vara va fi muuult timp departe de mine, îmi voi alege și un ruj nou, căci spunea Coco Chanel, „If you are sad, add more lipstick and attack!”. Optez pentru unul hidratant, ideal pe timpul anotimpului rece, într-o nuanță nude, așa cum port în cea mai mare parte a timpului, de la Yves Saint laurent, Rouge Pur Couture.

Până pe 25 noiembrie mai ai timp să îți achiziționezi cosmeticele favorite, la prețuri cu până la -70%, iar dacă achizițiile tale ating suma de 200 lei, nu vei plăți nici transportul. În cadrul paginii de BLACK FRIDAY vei găsi codurile pe care le poți folosi pentru aplicarea reducerilor. Alegerile tale care sunt?

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.