FROM CANNES, WITH LOVE.

Am o afinitate pentru luna mai, și asta nu doar datorită faptului ca este cea în care m-am născut, părinții mei s-au căsătorit și în care mi se întâmplă cele mai frumoase lucruri, ci și pentru că maiul găzduiește perioada Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Da, săptămâna aceea în care visezi să calci și tu pe covorul roșu alături de Lupita Nyong, să te lași pozată lângă Penelope Cruz, după o porție copioasă de râs cu Jared Leto.

Și pentru că everything you can imagine is real, m-am pregătit de festival, deși m-am trezit tot în inima Bucureștiului. Cum? 3 look-uri diferite, pentru 3 personalități diferite. Da, toate 3 ale mele. Sunt gemeni, născută la granița cu taurul, chiar la miezul nopții, de aceea 3 in 1, de aceea 3 eu , 3 propuneri pentru Cannes.

Let’s see what we have doneee…

1.Daisy Buchanan

Image and video hosting by TinyPic

Perle, waves și priviri inocente, make-up simplu and a touch of silver.

2.Rihanna

Image and video hosting by TinyPic

Onduleuri, decolteu adânc, buze conturate și un strop de vino-ncoa’.

3.Eva Longoria

Image and video hosting by TinyPic

Ultra-femine look, vișină putredă și curly hair.

Dacă ar fi să îți compui un look demn de Cannes, cum ar arăta? Ce ruj ai folosi și care ar fi bronzerul pe care l-ai alege? Știi că fiecare apariție de pe covorul roșu nu ar avea același impact fără echipa care contribuie la rezultatul acela ce te lasă cu gura căscată, de aceea, pentru a mă asigura că dispui și tu de toate resursele pentru a te ridica la standardele de acolo, îți fac cunoștință cu un „sprijin” de încredere care se va asigura că nu ești cu nimic mai prejos. Dacă vei intra pe Notino vei găsi 3 pachete promoționale cu produse de machiaj de la Loreal Paris. Așadar, fie că te interesează un look asemănător cu cel al Tylanei Blonedeau, vrei să obții un look natural marca Louise Bourgoin sau invidiezi genele lungi și curbate ale lui Amber Heard, cu ajutorul cosmeticelor pe care ți le-au pregătit, vei fi surprinsă să zărești în oglindă aproape ceea ce zăresc prin obiectiv fotografii de la festivalul de film.

So, which one?!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.