THE SECRET

Nu știu alții cum sunt, dar îți voi spune că eu sunt îndrăgostită până peste cap de lună și metaforele ei, de stelele ce o însoțesc în tăcerea Universului, de acordurile de chitară ce se zbat în surdină, încercând să amâne răsăritul. De noapte, sunt îndrăgostită, cu toate ale sale. Dar în tot întunericul, când credeam că nu îmi lipsește nimic din cele ce îmi fac inima să cânte, înmuiată în voluptate, pe muzica lui Clapton, ceva absenta: soarele. În setea de alb din creierii nopții, am început a sorbi un secret pe care l-am pus în aplicare vreo 30 de zile, nu l-am divulgat, nu l-am devoalat, nu l-am dezvelit, dar mă gândesc așa…dacă mie, atunci când nu se arată, soarele mi-e fix nevoia, de ce să fac la fel cu secretul, de ce să nu îl împărtășesc cu tine, când poate, e nedezvăluitul după care tânjești?!

Ei bine…mi-am adus soarele în casă, și-l pot privi în cele mai târzii ore ale nopții, dar îl văd doar în oglindă, pentru că mi l-am pus…pe față. Cum e asta posibil? Asta m-am întrebat și eu după ce am văzut rezultatele acestui produs, WHITE CAVIAR CRÈME EXTRAORDINAIRE, creată de La Praire, brandul meu preferat de îngrijire a tenului, de la care am mai încercat și alte minuni, căci chiar așa sunt, iar cine le-a folosit poate confirma oricând, știu asta. 🙂

Îți spuneam de soare și de dorința mea de a-l avea aproape în orice moment, dacă s-ar putea, căci mă simt cel puțin răsfățată în prezența sa, dar ca orice plăcere, are și laturi negative. Din nefericire, am fost neglijentă cu privire la tenul meu și l-am lăsat să își facă de cap cu razele ultraviolete, fără să îl protejez prin intermediul cremelor de protecție care sunt esențiale, pe tot parcursul anului, dacă îți iubești tenul. Din iubire, încerc, acum, să îndrept ce am stricat, căci, deși am doar 21 de ani, pielea mea a ajuns să își piardă din elasticitate, să devină extrem de uscată și chiar ușor pătată, pe alocuri, iar toate astea din pricina neglijenței mele. Și ghici ce…pielea uscată e fix cea mai predispusă la riduri.

Cum îți dai seama dacă pielea ta e lipsită de elasticitate? Dacă îți relaxezi mușchii feței, iar liniile fine încă persistă, îți recomand să încerci crema aceasta. De ce? Datorită extractului de caviar auriu pe care ea îl conține, eu mă bucur, mai nou, de o piele catifelată, iar modul în care arată fondul de ten, acum, pe tenul meu, după 4 săptămâni de folosire a produsului, atât dimineața, cât și seara, după demachiere, e pur și simplu uau, pentru mine, care nici nu mai sțiam cum e să nu ți se mai adune machiajul feței în fel și chip, deși folosirea cremei hidratante era la ordinea zilei. Încă ceva deosebit la acest produs este prezența moleculei lumidose, cel mai puternic ingredient activ ce oferă luminozitate, despre care nu știam absolut nimic până acum, dar care s-a împrietenit cu tenul meu și s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, pentru că arată fresh, hidratat și bineînțeles, luminos.

Luminozitate, strălucire, fermitate. Cu acestea trei m-am pricopsit după ce am descoperit produsul acesta. Și nu voi spune că nu i-am dat garanție în primă instanță, cum ai putea găsi în review-urile altor produse, căci nu e deloc așa. De ce? Am mare încredere, în general, în produsele La Praire și acesta e un altul care nu m-a dezamăgit, ci din contră.

Cei de la Sarantis mi-au dat șansa de a testa această cremă înainte de lansarea sa în România, dar începând cu luna aceasta, este disponibilă atât în Sephora, cât și în Douglas, așa că, acum că ți-am dezvăluit secretul unui ten luminos și cu o textură satinată, aștept să îmi destăinui și tu cum s-a comportat pielea ta după un așa răsfăț.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.