STYLE MY BFF

Când mi se face dor de copilărie, mă alină prezența ei. Când sunt cea mai fericită, ea e cea care râde cu gura până la urechi. Când simt că sunt pe cale să renunț, mă motivează ea să continui. Când mă pierd printre ceilalți, ea îmi arată cine sunt. Când sunt departe de casă, o am pe ea venită chiar de acolo. Sau, de fapt, nu simt că am crescut la mai bine de 300 km de aici, o prind pe ea de mână și sunt acolo, lângă CASĂ. Sunt acolo, lângă #HOUSE.

House ne-a găzduit povestea noastră și te încurajează și pe tine să îți aduci BFF-ul în magazinul HOUSE (ParkLake sau MegaMall) și să vă alegeți unul altuia câte o ținută pe care să o plasați pe Instagram sub hashtagurile de mai jos. Perechea de BFFs care va avea cel mai tare styling, dar și cea mai interesantă descriere, va câștiga ținutele alese.

#MyHouseBFF #StyleMyBff

Se spune că atunci când două persoane petrec mult timp împreună, se întâmplă ca asupra personalității fiecăreia să se imprime particularități regăsite în cea a celeilalte și cred că acest lucru este valabil și când vine vorba de vestimentație. Bianca e o iubitoare a stilului urban, iar eu prefer moda cu accente vintage, așa că, după ce le-am întrepătruns pe cele două, ne-am ales cu outfituri cool și fresh care reprezintă atât de bine brandul House.

E rândul vostru. Voi ce aveți în comun?

WITH LOVE,

C

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.