BE THE ONE!

Juliette has a gun, but I have a secret. Are you curious?

Secretul meu e… iubirea ce mi-a invadat întreg corpul, mai rapid și mai puternic decât ar fi putut vreun glonț să o facă vreodată. Cupidon, când ne-a zărit perechile de ochi trimițându-și săgeți în acea sală de cinema, le-a pus deoparte pe ale sale, și a apăsat direct pe…trăgaci.

Acum 5 ani, fix în ziua aceasta, am văzut primul film împreună, Șcenariu pentru happy-end, nimic impresionant, deloc un film despre care să vorbești, aș fi zis atunci, și în 2018, dar un moment pe care o să îl pomenesc și în deceniul următor, poate, pentru că s-a simțit ca și cum chiar ne-am scris, în întuneric, dar, totuși, foarte lizibil, șcenariul. Am trecut amândoi ecranizarea respectivă printr-un soi de proces de analiză, încercând să ne descoperim unul pe celălalt, în timp ce criticam, cu gurile până la urechi, fiecare element ce se regăsea și în convorbirile noastre, pe care luna le acompania până aproape de răsărit. Undeva după jumătatea filmului, începusem să mă întreb dacă nu cumva vizionăm povestea noastră spusă altfel, căci ne tot izbeam de…noi. Ne scuzam zâmbetele firești și involuntare cu „înnebunesc cu dragostea asta falsă din februarie”, „nu mai suport îndrăgostiții” și „măcar va trece Valentine’s Day mai ușor așa”, încercând să ne păcălim unul pe celălalt și fiecare pe el însuși, de fapt. Și azi ne păcălim, nu ne judeca, ne păcălim cu multe, dar nu cu ea, cea care ne-a oferit o lecție pe care o învățăm și acum; ne-a păcălit cu perifidie, pe 14, atunci, îndrăgosteala.

Încă „înnebunesc cu dragoste asta falsă din februarie” și jur că nu m-ar mișca o sărbătoare impusă de alții, dar mă declar învinsă și nevoită să merg, ca în fiecare an de atunci, la cinema, căci nimic nu mă face, în perioada aceasta, să plutesc mai sus decât baloanele roșii cu inimi și îngeri ce vor a fi Cupidon, decât noi, pierduți printe necunoscuții sobri și critica noastră de film, atât de stupidă.

După zeci de filme vizionate în doi, la întrebarea pe care i-am adresat-o acum, din dorința de a ști cu ce a rămas din acea seară, în schimbul unui răspuns condensat, m-am ales cu descrierea ochilor mei mari în care călătoreau ai lui, cu un surâs născut la gândul primei întâlniri cu buzele mele roșii, care cred, de fapt, că erau frumoase, așa cum mi-a spus, doar pentru că îi vorbeau lui, dar și cu un oftat ce s-a oprit în zâmbetul care își amintea cu ce parfum am asortat acel 14 februarie.

Cunoaște fiecare amănunt de atunci, dar ce nu știe, de fapt, este că anul acesta vom vedea, din nou, același film pe care îl vom „critica” în același mod, iar eu voi avea pus la punct fiecare detaliu ce l-a amețit în acea seară. Dacă în povești Cenușăreasa se pregătea pentru bal susținută de către zâna cea bună, îndrăgostita secolului XXI, al cărei basm îl citești acum, se aranjează pentru film ajutată de Notino.

Pentru că „ochii mei mari” devin mai expresivi atunci când sunt atinși de un dramatism ușor, îi voi contura cu eyelinerul de la DERMACOL, Black Sensation Ultra Black, pe care l-am testat de câteva ori, pentru a mă asigura că va face față și celor mai emoționante momente ale serii. Știu că acest brand și-a câștigat notorietatea printre studiourile de film de la Hollywood, așa că, să presupunem că și actrița din rolul principal va purta același tip de machiaj.

Am folosit termenul „dramatism” mai sus, dar, de fapt, își are un loc mult mai binemeritat aici, căci îl voi asocia cu volumul genelor mele, care e amețitor, de-a dreptul, de când folosesc mascara de la L’oreal Paris despre care toată lumea vorbește, Paradise Extatic. Partea bună? Nu e necesară decât o singură aplicare, ceea ce înseamnă că îmi voi vedea partenerul cu două minute mai devreme.

Buzelor mele le-am promis un ruj nebănuit de fin, care să-i zâmbească lui în culoarea dragostei, de aici și alegerea celui de la Makeup Revolution, Iconic Pro, în nuanța Not In Love, denumire ce îmi amintește de atitudinea noastră de la prima întâlnire. Pe cine păcăleam?!

Și acum e acum… parfumul trandafirilor care îl va urmări, fără dubii, încă 5 ani…I have a sensual, unforgettable secret: Juliette Has a GunLady Vengeance sau cum să îți descoperi toate fațetele puterii de seducție. Se spune că parfumul transformă tăcerea în mesaj, așadar voi lăsa lavanda, bergamota, trandafirul, moscul și vanilia să recite poezii în seara aceasta.


Tu cum te pregătești pentru date-ul de pe 14 februarie? Fă-l să nu uite niciodată că tu ești…the one!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.