FLORILE FLORÍ POARTĂ

Vorbesc româneşte, mănânc româneşte, cânt româneşte, respir româneşte şi, mai cu foc decât aş fi crezut vreodată, iubesc româneşte.

Iubesc româneşte priviri, atingeri, iubesc româneşte momente, trandafiri, iubesc româneşte îmbrăcămintea tradiţională şi florile care îi dezmiardă designul şi nu îl lasă să se asemene cu un altul.

Iubesc cum tradiţia se renaşte, reinventată, privită dintr-un alt unghi, sub o altă lumină, dar cu aceeaşi substanţă ce o face să rămână iramplasabilă. Şi, mai cu seamă, iubesc să pot simţi, pe pielea mea, mângâierea tradiţiei transpusă într-o noutate specifică lui 2017. Cu alte cuvinte, mă declar scufundată în voluptate de FLORÍ. De flori, în general, dar, începând cu luna aceasta, de FLORÍ, colecţia lansată de Avon în colaborare cu designerul român, Lana Dumitru. 

Vrei să afli mai multe detalii despre povestea de dragoste cu care m-am ales de pe 9 noiembrie şi cu care mă voi „lupta” în continuare? Le voi împărtăşi cu tine oricum, căci entuziasmul nu mă lasă să procedez diferit, ca la orice început al unei iubiri, când ai fi dispus să urli în gura mare cât esti de subjugat, de parcă nu s-ar citi deja în privirea ta fascinaţia.

FLORÍ este o colecție versatilă, pe care o poţi purta la birou, la petreceri, dar cu care poți chiar și alerga între acestea două. Jacheta, rochia și plicul poartă designul semnătură care a consacrat-o pe Lana Dumitru. Inspirată din universul tradițional românesc, colecția are la bază simbolul trandafirului – floarea dragostei, dar și a puterii și curajului – cele trei valori pe care creatoarea Lana Dumitru le asociază cu femeia modernă.
„Folclorul românesc a fost întotdeauna o inspirație pentru mine, mai ales când acum 10 ani oamenii se întrebau de ce ar purta cineva un articol vestimentar cu un țăran sau o țărancă pe piept. Pentru mine exact acela a fost momentul în care am spus: “eu aș purta!”. Parteneriatul cu AVON este o bucurie și o onoare pentru mine în același timp, mai ales că este o colecție locală, care va ajunge în exclusivitate la femeile din România”, a declarat Lana Dumitru la evenimentul aniversar de 20 de ani AVON în România.
 
Lana a spus „eu aş purta” şi acum o face strălucind,  Avon s-a alăturat şi e împodobit, acum, cu FLORÍ, „eu port”, cucerită, şi, cu siguranţă, şi „tu vei purta” căci florile FLORÍ poartă.
With love,
C
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.