MEREU LA TIMPUL POTRIVIT #PoartăPovestea

Niciodată la timp, dar mereu la timpul potrivit. Cam aşa mi-aş descrie, rapid, obiceiurile.

Întârzii la petrecerea aniversară a prietenei mele, însă la momentul tortului sunt prezentă pentru a putea ciocni un pahar de şampanie, ajung prea târziu la facultate în ziua examenului, dar mă aşez în bancă chiar atunci când se împart subiectele, nu calc niciodată în sala de cinema la ora indicată de bilet, însă iau prima gură de pocorn, stând pe locul meu, imediat după ce reclamele s-au terminat.

De ce trec mereu prin acest tip de situaţie? Voi încerca să nu dau vina pe motivul principal, şi anume dragostea mea pentru odihnă, şi voi vorbi despre cel de-al doilea, ce nu face parte deloc din categoria celui dintâi, nu e iubire, ci obsesie, şi una extrem de intensă de care nu vreau să scap, anume alegerea vestimentaţiei, implicit a pantofilor; of, cine nu îi adoră?!!

Şi pentru că Tezyo Shoes, se pare, mă cunoaşte atât de bine, odată cu lansarea noii colecţii de toamnă, mi-a oferit perechea de încălţăminte în care să pot străluci în orice moment al zilei, ca şi in cel surprins în fotografiile acestea: trezită de a 4-a încercare a ceasului deşteptător de a mă convinge să mă desprind de pat, tot ce apuc să îmbrac este paltonul ce pierdea vremea pe fotoliu şi, iată, mă dezmeticesc la jumătatea drumului spre o întâlnire, de-acum, aproape pierdută, nu din cauza orelor în plus de somn, ci şi din pricina popasului făcut la piaţă: căci legumele şi florile nu sunt la fel la supermarket!

Dacă nu ajung conform agendei, pe care o ţin, am realizat, deagaba, voi şti că mă aflu, chiar şi aşa, exact la momentul potrivit în locul potrivit, oricare ar fi acelea, căci mă simt fabulos în perechea de pantofi pe care o port şi ştiu că nimic nu mă poate opri din a mă bucura de fiecare clipă…nici măcar cronometrul ce mă anunţă că voi ajunge cu întârziere, însă, măcar, o voi face pe nişte tocuri de invidiat. Yasss!!

Well…This is my life.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.