GET YOUR DREAM BODY

Îmi vedeam două dintre cele mai bune prietene chinuindu-se în faţa dulciurilor, după ore întregi petrecute în sala de fitness, departe de tot ceea ce ar putea contribui la coaja de portocală ce nu dispărea de pe pielea lor nici măcar după nenumărate diete stricte şi exerciţii fizice epuizante.

Ce-i drept, visăm toate la un corp de invidiat, fără celulită, iar asta să se poată realiza chinuindu-ne nu foarte mult. Aşteptăm, fiecare în parte, ziua în care să punem punct analizatului fotografiilor vedetelor de la Hollywood ale căror îndrumări le luăm în seamă, însă, chiar şi aşa, tot nu reuşim să atingem performanţa, aş numi-o, de a avea un trup impecabil. Nu o să îţi spun să mă crezi, pentru că ştiu cât de reticiente suntem noi, femeile, când vine vorba de metodele de slăbit, îţi propun să te convingi de una singură, căci acea zi în care îţi vei putea sculpta corpul cu o cremă miraculoasă (sună clişeistic, dar e adevărat), tocmai a sosit!

3FHJ

Este vorba despre Intheline care tocmai şi-au lansat un magazin online şi la noi, iar motivul principal pentru care recomand crema lor este faptul că formula sa unică, realizată pe baza unor studii științifice, conține numai ingrediente 100 % naturale, fără parabeni și este testată dermatologic. Sunt puţin obsedată de conţinutul produselor pe care le folosesc, de aceea am simţit că trebuie să încep cu acest aspect, pe care ar trebui să îl iei în considerare indiferent de ce cosmetice este vorba.

Şi pentru că am menţionat mai sus oftatul la pozele celebrităţilor, ţin să te anunţ că multe dintre preferatele noastre folosesc acest produs care arde depozitele de grăsime de pe coapse, posterior şi abdomen, reduce celulita şi conferă pielii un aspect neted. Partea bună este că rezultatele sunt destul de rapide, ceea ce înseamnă că, dacă timp de două săptămâni utilizezi crema de două ori pe zi, se vor vedea schimbările mult aşteptate.

Cunosc reticienţa femeilor, căci ne-am torturat, la propriu, de-a lungul timpului, cu o sumedenie de produse care nu au dat niciun rezultat şi, mai presus de asta, le-am folosit cu toate că eram conştiente de incalculabilele substanţe chimice pe care le adăposteau, de aceea, îţi voi explica exact cum funcţionează crema aceasta şi, de fapt, îşi voi spune DE CE funcţionează: medicii, chirurgii, nutriționiștii și farmaciștii au descoperit că după e o lună de zile de teste, persoanele care au aplicat zilnic crema cu un conținut de 2,5% de acid gliciretinic au constatat scăderea depozitelor de grăsime la nivel subcutanat. Descoperirea științifică arată că responsabilul pentru distribuirea și depozitarea grăsimii subcutanate este cortizolul. Acidul gliciretinic, principiul activ al „lemnului dulce”, unul dintre cele mai importante ingrediente ale acestui produs, blochează acțiunea cortizolului și reduce în mod eficace grăsimea locală nedorită, şi aşa, ajungem să dăm CLOSE paginilor de Facebook ale actriţelor celebre, căci ne vom putea mândri şi noi cu un corp aproape ca al acestora.

4GJ

WITH LOVE,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.