YOUNG DIVA IN FASHION BLOGGING

Ai trăit vreodată acel tip de moment, rar și prețios când, închizându-ți ochii, ii dădeai timp tocmai timpului să îți îndeplinească acea dorință ce a crescut timid în interiorul tău? Dacă da, atunci mă vei putea înțelege, căci mi-am construit anumite vise de la prima postare distribuită pe blog, însă acel tip de vise pe care știi că nu ți le poți îndeplini, și acum, aflându-mă în această sală opulentă, îmi spun: de ce niciodată nu mă asculți și nu crezi în tine?

Sunt zodia gemeni și, de aceea, în mine se amestecă, destul de dubios, două tipuri de personalități aflate într-o antiteză dezastruoasă. Ce amuzant mi se pare când mă gândesc la asta, însă iubitul meu face ochii mari după fiecare şcenă de bipolaritate, cu care nu mă mândresc, apropo, și îmi spune veșnic: „parcă mă văd cu doua persoane în același timp„. „Norocosule„, îi răspund mereu la fel, ca să o păstram în același spirit de glumă (mai mult sau mai puțin). Și pentru că bat spre două mari extreme, gândesc și în două moduri, ceea ce mă face să îmi doresc să scap de activarea celui vulnerabil, lipsit de încredere și să călătoresc, în continuare, cu cel ambițios, puternic și relaxat. Și cum ți-am zis că trec de la sud la nord, de la rău la bine, de la extaz la necaz (și alte astfel de asocieri aflate în contrarietate) într-un timp prea scurt, se pare că am urcat treptele Palatului Bragadiru cu un vibe (pe care nu îl menționez caci, am stabilit, vreau să renunț la el de tot) și am coborât, deși abia acum aș folosi verbul „a urca”, cu un alt mood pe care l-am păstrat de atunci și sper să nu îl mai pot îndepărta deloc.

Am câștigat premiul I la categoria Young Divas in Fashion Blogging în cadrul Digital Divas 2017!!!

Nu mi-a venit în cap in acea seară decât un continuu „mulțumesc”, un cuvânt atât de simplu, dar pe care mi l-am repetat insistent în minte din momentul în care am citit ce scrie pe diplomă; „Mulţumesc” e exact ce vreau să zic din inimă când văd că există oameni care mă citesc, ma apreciază, ma iubesc. Şi mai am un „mulţumesc” pe care mi-l voi spune mie tare și răspicat, căci uneori sunt nedreaptă și nu mi-l adresez, nu mă apreciez suficient și nu mă prețuiesc cum ar trebui, dar o voi face mai des, căci va da rezultate. „Mulțumesc” maree şi sincer, mulțumesc pentru că astăzi sunt mai motivată, mai hotărâtă să dau tot ce am și mai fericită, mult mai fericită. Mulțumesc că am ocazia să simt că munca îmi este apreciată, când nici măcar nu m-aș fi gândit că sunt pe drumul cel bun.

Ai trăit vreodată acel tip de moment rar și prețios, când închizând-ți ochii, îi dădeai timp tocmai timpului să îți îndeplinească acea dorință ce a crescut timid în interiorul tău? Dacă raspunsul este da, însă încă aștepți acea concretizare, înseamnă ca nu a trecut suficient, inchide-ți ochii din nou, visează, imaginează-ți inimaginabilul și, la momentul potrivit, te vei privi în oglinda băii clădirii unde tocmai ai fost apreciat și vei spune: mulțumesc ca mă asculți și crezi in tine!

And this is just the beginning…

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.