YOU DON’T HAVE TO WATCH DYNASTY TO HAVE AN ATTITUDE

Nu trebuie să urmărești „Dinastia” ca să ai o atitudine, nu trebuie să te naști la palat ca prin venele tale să curgă un sânge albastru și nici nu trebuie să îți savurezi ceaiul din ceșcuțe de porțelan ca să te simți la înălțime.

Am învățat că dacă îmi schimb modul de gândire, îmi pot schimba întreaga viață, ceea ce echivalează cu renunțarea la limitări. Pot să fiu oricine îmi doresc și să obțin orice îmi pot imagina dacă eu cred în mine mai mult decât în orice altceva. Sunt sigură că nu mă aflu aici întâmplător, de aceea am dreptul să îmi construiesc convingeri și idei care să ducă la împlinirea celor mai ascunse dorințe ce zac în mine. Lucrez la asta constant, iar ceea ce nu îmi dă voie sa ma opresc și mă însoțeste la fiecare eșec sau reușită este atitudinea mea. Mă folosesc mereu de ea sau ea se folosește de mine, căci nu aş stii cum să o dezactivez și, totodată, sper sa nu o uzez, căci am devenit un întreg și nu aș fucționa corect în lipsa ei. Am grija de ea, o răsfăț cu plimbări lungi în aer liber şi cu cămăși din materiale fine, care să o facă mândră că mă are, căci am stabilit, eu sunt a ei, de fapt. Mă bucur de efectele ei și de faptul că îmi dă atât de multă încredere în mine. Am crescut-o de mică doar cu cărți bine alese și a văzut teatrul de multe ori. A furat ceva din fiecare film vechi, antic și de demult cu femei venețiene sau din lungmetrajele cu ducese pe care le-am vizionat din simpla mea pasiune. Am hrănit-o cu ritmurile de „L’Appuntamento” ale Ornelei Vanoni și am învățat-o să fredoneze „Lady” cu Kenny Rogers. Nu are nici măcar o mică zgârietură de aroganță pe pielea ei plină de miere și din cauza asta cred ca m-a făcut sa fiu atât de lipicioasă.
Ce îmi place cel mai mult la atitudinea mea? Când încep să mă abat câte puțin de la convingerile pe care, ți-am zis, mi le-am construit atent, îmi aruncă o piatră în cale, și când, în timpul plimbărilor noastre lungi, despre care ți-am povestit, mă împiedic, mă face să îmi aduc aminte cine sunt cu adevărat.”Educă-ți” o atitudine așa cum ți-ai fi dorit mereu să ai, întâi începe cu tine, cu gândirea ta și restul va veni de la sine. Trust yourself! ❤️

 

-vestă JADU

-cercel Nymphaea Jewelry

-geantă Tiara Concept Store

With love,

C

2 Comments
  1. Imi pare rau pentru tine, crede-ma ca nu este nimic personal, dar tot ce faci tu aici este bullshit si reclama.:)))

    1. Îţi mulţumesc pentru comentariu, însă este vorba de muncă, de fapt. Succes în ceea ce faci tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.