WarewarE WAISTBAG

Rezultatele cu adevărat impresionante au în spate o istorie lungă, interesantă, care te face sa spui ”ce tare!”. Uită-te peste fotografiile de mai jos și lasă-ți privirea furată de geanta pe care o port, apoi ascultă povestea pe care ți-o voi spune.

A început cu acele sutiene din dantelă care pe toate ne fac sa ne simțim mult mai sexy, dar într-un mod atât de departe de cel vulgar, pe care nu îl poți înțelege decât dacă ai observat vreo siluetă feminină dezmierdată de acele bretele fine. A continuat prin construirea brandului Snobbish Breakfast, ale cărui piese vestimentare sunt, parcă, perfect integrabile femeilor fine, din întreaga lume, ce pășesc încrezătoare, cu un ușor aer masculin, pe lângă magazinele de lux de pe Champs-Elysées. A simțit nevoia să adauge un accesoriu la fel de unic hainelor despre care ți-am vorbit, așa luând naștere WarewarE waistbags. Ediție specială, lucrate din piele, atât de versatile și încăpătoare încât ai crede ca e doar vreo fabulă de a mea. Însă nu, Adina Grapa, căci ea este superba creatoare la care fac referire, ne dă șansa de a ne prinde în jurul taliei accesoriul pe care îl poți purta cu absolut orice vrei, căci într-o mulțime în care fiecare încearcă să își etaleze cine știe ce fel de geantă de brand, una ca aceasta va fi remarcată și fără să ai măcar o astfel de intenție.

Îți propun un mic exercițiu. Imagineaza-ți acest waistbag cum îmbrățișează o rochie lungă, vaporoasă, ce alintă iarba crudă a lui aprilie, uită de filmul ăsta și strânge-ți borseta peste o cămașă albă, oversize, ce acoperă jumătate din pantalonii tăi evazați, din catifea. Dezbracă-te și trage pe tine ceva de festival, apoi bagă-ți în geantă rujul, țigările și banii pentru 1 mai. Ia-ți pe tine un palton gros, căci încă e înșelător soarele, apoi uită de cordon căci avem ceva mai bun pentru mijlocul tău, iar acum poți să îți bagi si mainile înghețate în buzunar, căci, draga mea, există soluția de a purta o geantă actuală și practică și de a arăta fabulos.

Astăzi am vorbit cu Adina despre WarewarE, am spus că nu pot să nu împărtășesc asta cu tine, trebuia să vezi cum îți poți condimenta orice tip de ținută. Să știi că povestea mea e doar o parte din lucrurile pe care ea le are de spus și pe care le vei afla în curând, și care promit, îți vor plăcea mult, însă, e mult mai fascinant când citeși chiar de la sursă, așa că fii pe fază, căci povestea va continua chiar pe ADINAGRAPA.COM

WITH LOVE,

C

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.