JOY OF WEARING IUTTA

Acum ceva timp am primit un papirus ce mă invita spre o nouă experienţă, spre cea de descoperire a sinelui şi a noii colectii NEO by Iutta. Când am deschis #poartaspremine, aşa cum mă sfatuiseră acele rânduri pe care le-am citit atent, am lăsat-o larg deschisă şi pe cea spre acest brand de accesorii şi de eleganţă brodată în simboluri. Iutta m-a ajutat să îmi redactez o scrisoare pe care să o deschid atunci când voi simţi nevoia să îmi rostesc câteva cuvinte pe care nimeni nu ştie să mi le adreseze la fel. 
Sper că atunci când am preluat contul lor de Instagram aţi apăsat follow aşa cum v-am sfatuit, pentru că dacă sunteţi la fel de pasionate de tot ceea ce înseamnă frumos, aveţi ce să vedeţi, fără doar şi poate, urmărindu-i.
Odată ce am apăsat pe clanţa de la această #poartăspremine despre care v-am vorbit, se pare că am deschis si o #poartăspreprimăvară, căci s-a declanşat ceva ce mie îmi place mult şi de care nu m-aş sătura niciodată, o zi călduroasă în mijlocul iernii care, deşi nu a durat mult, m-a făcut să zâmbesc şi să îmi petrec o sâmbătă însorită pe străzile Bucureştiului.
Mi-am luat cu mine rucsacul acesta din piele portocalie Puffin de la Iutta, întruchiparea a ceea ce îşi doreşte orice plimbare de sâmbătă: modă şi confort, şi am fost la „cules” de energie pozitivă şi la „plantat” de zâmbete.

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.