ELEGANCE BE LIKE

Mi-am inceput ziua revizionand, pentru a nu stiu cata oara, filmul in care Audrey Hepburn emana feminitate si gratie prin toti porii. Poate daca nu apasam butonul play pe „Breakfast at Tiffany’s”, ziua aceasta nu s-ar fi desfasurat in acelasi mod. Mi-am dat seama ca, prinse intr-un curent contemporan al imbracamintei parca, uneori, unisex, uitam care sunt piesele vestimentare ce ne-au individualizat pe noi, ca reprezentante ale sexului frumos. Propun sa ne indepartam putin de pantalonii cu turul lasat si de bluzele negre, asimetrice, sa incercam sa ne amintim ce inseamna, in adevaratul sens al cuvantului, o estetica rafinata si atemporala, de felul celei pe care o aduce cu sine orice dorinta de a te mandri cu spiritul tau feminin. Am inceput mixul cu o haina de blana de la Stada Boutique, un element ce mereu isi va mentine glorios pozitia printre favoritele sezonului si am adaugat nemuritorii blugi din denim de la Dolce&Gabbana. 

V-am vorbit despre feminitate, iar acest lucru nu putea fi sustinut mai bine decat sugerandu-va un accesoriu care sa tina locul acestui cuvant. Asadar, mi-am completat look-ul cu una dintre cele mai ravnite piese ale momentului: o geanta metalica. O vezi mereu pe podiumurile marilor case de moda, in ultima perioada, insa, gata cu privitul, caci cei de la Wild Inga au creat aceasta geanta aurie cu tinte perlate, la fel de calitativa si luxoasa ca cea din revista ale carei pagini le rasfoiesti. De ce geanta aceasta si de ce de la acest brand? Pentru ca reinterpreteaza eleganta si rafinamentul intr-un stil contemporan, adresandu-se femeii moderne care-si doreste sa fie admirata, nu doar pentru frumusetea ei, dar mai ales pentru eleganta care o defineste.

Pentru mine o geanta inseamna un depozit al secretelor, trebuie sa ma defineasca, la fel cum si ceea ce port cu mine in interiorul ei spune multe despre ceea ce sunt, dar, cel mai des, caut in ea acel strop de eleganta pe care trebuie sa il ai si tu.

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.