SILVER MOOD

Sfarsitul de saptamana este momentul perfect pentru a ma relaxa si a citi despre ceea ce ma preocupa cel mai mult: moda. De la orientalism, suprarealism si pana la era spatiala, fiecare pagina ma inspira si ma face sa sar din pat pana la dulap si sa compun cele mai interesante combinatii posibile. Intr-o zi glam, in alta romantica, trebuie sa imi ascult ego-ul sa aflu cum pasesc din casa si ce vibe vreau sa eman. Astazi, de pilda, m-am trezit cu gandul undeva in anii ’60, cand designerul parizian Andre Courreges a produs un cutremur in lumea modei. Pe langa insertiile de vinil si combinatiile minimaliste in care albul folosit parea ultramodern, a introdus in peisaj argintiul si, oarecum, a spart gheata ca pe viitor sa poata fi folosit indiferent de ocazie, eveniment, moment al zilei sau anotimp, motiv pentru care nu putem decat sa-l aplaudam. 
Ti-am zis ca nu sta nimeni in calea mea cand imi vin idei noi si cand incep sa cred ca pot sa fac un puzzle din hainele de pe rafturi, asa ca, pornind de la aceasta indrazneala a designerului francez, am compus un outfit in care a predominat argintiul metalic, insa l-am indepartat de partea simpla, minimalista si l-am accesoriat ca atare.

E usor sa porti un deux-pieces silver, seara adauga-i ceva negru sau rosu, iar, pe timpul zilei, simte-te libera sa te joci cu nuantele vatei de zahar. Propunerea mea este una jucausa, insa tu poti sa te orientezi spre un look disco, unul minimalist sau unul glam. Daca nu stii ce sa alegi, eu iti sugerez acest compleu de pe Stada Boutique cu care te vei simti ca in lumina reflectoarelor.
Let’s shine together!

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.