BE BETTER

Mi-am propus ca de acum sa ascult mai mult, sa ascult, deci sa ajut, sa ajut si sa zambesc, sa zambesc si sa privesc, iar cand privesc, sa vad cu adevarat.
Cand ai auzit ultima data fara sa asculti, de fapt? Cu siguranta, chiar astazi. Cand te gandesti ca ti-ai dori atat de mult sa schimbi lumea, mediteaza, pentru inceput, asupra ta si fii acea schimbare pe care vrei sa o regasesti in ceea ce te inconjoara si, evident, influenteaza.
Opreste-te din drumul tau, chiar si grabita fiind si zambeste pentru o secunda. Opreste-te din a fi la fel ca ceilalti, nu e un indemn in a fi mai buna decat ei, ci un sfat spre a fi o mai buna versiune a ta.
Sunt una dintre acele persoane care incearca mereu sa se autodepaseasca, uneori imi iese, alteori ma straduiesc prea putin. Dar, indiferent de situatie, nu renunt. Niciodata. 
Fii diferita si fii mereu cu un pas inainte decat ai fost ieri!
E weekend, un moment perfect sa iti iei o pauza si sa te gandesti ce poti schimba pentru a devia de la acea linie dreapta pe care o urmezi inconstient. Wake up and be better! Pentru inceput, imbraca-te cu o rochie rosie, cea in care stiu ca te simti cea mai frumoasa – un inceput bun pentru a te schimba pe tine, iar apoi, ceea ce te inconjoara. 
*BOGAS dress*

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.