BLACK VELVET

Iti propun sa dai PLAY piesei pe care am selectat-o pentru aceasta postare si, la sfarsit, sa stii deja de ce ai nevoie pentru a arata fabulos la urmatorul eveniment.
Nu imi place sa te las sa descoperi de una singura, asa ca iti voi spune 5 lucruri folositoare despre catifea, caci despre ea este vorba, un must, chiar si dupa mai bine de 500 de ani de cand a ajuns in Europa.

1. 

Nu cred ca stiai, dar aceasta a reprezentat simbolul nobilitatii, asa ca este, fara niciun dubiu,  materialul potrivit pentru a te simti si a straluci mai ceva ca o regina.

2.

Catifeaua e alegerea perfecta daca ti-ai dori forme mai bine definite, caci incarca silueta si iti ofera cateva kilograme in plus, de care te poti „dezbraca”, fara diete, imediat ce ajungi acasa. Daca faci parte din aceasta categorie, iti recomand fusta creion, rochiile mulate pe corp sau colantii de catifea.

3.

Nu uita, cand iti alegi pantaloni sau fusta din acest material, ai grija ca partea de sus sa fie neaparat de aceeasi culoare sau intr-o nuanta cat mai contrastanta. 

Look-ul ales de mine este compus dintr-un deux pieces all black de pe Bogas.ro, ce ma duce cu gandul departe in istoria acestui material pretios, cand artistii foloseau catifeaua neagra ca suport pentru pictura.

4.

Catifeaua este materialul ce nu merita lasat neaccesorizat, tocmai datorita faptului ca in combinatie cu o esarfa din matase sau cu un colier din perle mari, emana atat de multa eleganta. 

5.

Stralucirea discreta a catifelei onctuoase lipseste, am spune, fara prezenta unei femei puternice si increzatoare care sa o poarte. De aceea, un lucru esential este, de fapt, atitudinea pe care tu o ai atunci cand iti simti pielea alintata de acest material.

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.