ALL BLACK

Iti recomand o carte: Michel Pastoureau, Negru.Istoria unei culori. Citeste-o inainte sa spui ca o tinuta in negru e banala, e simpla si lipsita de esenta. Citeste-o pana sa te hotarasti daca negrul e sau nu o alegere neinspirata. Reciteste-o daca inca vei crede ca negrul nu spune suficiente povesti. 
Se spune ca la inceput a fost negrul, inainte de lumina si inainte de orice. Astazi voi pune, si eu, un outfit all black mai presus de alte combinatii cromatice, caci jucandu-ma cu texturile, mi-am compus un look ce-mi face gandul sa zboare catre designerul japonez Rei Kawakubo, dovada vie ca poti fi inconfundabila si fara printuri scoase, parca, din povestile de pe podiumurile lui Jeremy Scott.

Poate ai mai vazut acele corsete stranse cu snur, purtate peste camasi sau in combinatie cu o pereche de pantaloni, atat de actuale in moda strazii acestor ultime sezoane. De la o asemenea idee a pornit tinuta mea, insa am ales un waist-trainer de la Lakshmi BeautyShop. Nu, in mod obisnuit nu se combina astfel, te ajuta sa iti definesti talia de vispe la care visezi privind-o pe Kim, insa mi-am zis: de ce nu si asa? No rules, remember?

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.