HAPPINESS

Respiram, traim, alergam cautand acelasi lucru: fericirea. Multi dintre noi asociem aceasta stare cu o situatie materiala iesita din comun, cu succesul extraordinar al lui Beyonce sau cu talentul actoricesc al lui DiCaprio, dar nimic din toate acestea nu reprezinta, de fapt, definitia acestui obiectiv atat de greu de atins: de a fi cu adevarat fericit.
Ghidul meu catre fericire incepe cu descoperirea lumii, si mai intai, cu cea a propriei persoane, cu acceptarea a ceea ce suntem si cu respingerea gandurilor negative, presarate cu sanse ratate sau cu relele intentii ale celorlalti. Suntem atat de orbi in fata evidentei ca fericirea noastra sta in lucrurile mici, in zambetele daruite de catre altii, observate atat de greu de noi, prea ocupati sa ne tinem capul in jos din cauza efectelor toxice ale societatii, din ce in ce mai brutale. Cu totii avem nevoie de o schimbare, din acest punct de vedere, avem nevoie sa radem mai mult, sa ii ignoram pe cei ce vor sa devenim ceea ce uram mai mult. 
Daca ar fi sa imi aleg un model care sa ilustreze acea fericire spre care „alerg”, ar fi primul copil pe care l-as vedea in parc bucurandu-se de gustul inghetatei preferate, ar fi primul copil pe care l-as gasi in fata blocului, tinandu-si strans, in brate, animalul de companie pe care si l-a dorit atat de mult, ar fi primul copil pe care l-as vedea, oriunde, alergand, pretuind fiecare moment, lucru pe care noi am uitat cum sa il facem, in goana de a obtine exact ceea ce pierdem cautand:…fericirea. Mi-am propus sa ma lipsesc de lucrurile mai putin pozitive, ce ma urmaresc, si sa fac din mine o suma de ganduri frumoase, o persoana fericita, si nu doar prin zambetul pe care il port zi de zi.

Tinuta pe care o porti vorbeste despre starea ta de spirit, cu siguranta, este cartea ta de vizita si modul in care comunici cu cei din jur, exprimandu-ti felul in care te simti, iar dupa cele spuse mai sus, nu puteam purta astazi decat aceasta Happy Dress de la L’armario. Aerul jucaus pe care il dobandesti odata ce imbraci aceasta piesa vestimentara ale carei franjuri iti acapareaza privirea, e un mic pas spre a-ti schimba mood-ul si a te simti minunat.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.