TEETH WHITENING-THE KEY TO A BEAUTIFUL SMILE

De cate ori se anunta un eveniment, o petrecere sau, pur si simplu, iesiti la un pahar de vin in oras, sunt sigura ca pierdeti macar cateva minute in cautarea accesoriilor potrivite, proces al carui deznodamant nu este intotdeauna unul bucurator, caci sunt sigura ca, macar o data, ati iesit pe usa, dupa lungi cautari, cu o tinuta neaccesorizata si cu o dezamagire mai mare decat timpul pierdut in cautarea cerceilor care sa va completeze outfitul. Dar v-ati gandit ca, poate, nici macar nu aveti nevoie de acele lucruri pentru a straluci? Daca nu, va voi aminti eu ca, de fapt, zambetul este cel mai frumos accesoriu, singurul care se potriveste cu absolut orice alegeti sa purtati.
Si acum vine intrebarea: „Dar daca dintii mei nu sunt de un alb care sa ma faca sa imi doresc sa am zambetul mereu pe buze?”
Ei bine, toate problemele au o rezolvare, iar solutia pentru obtinerea dintilor albi este reprezentata de benzile 3D Crest White. Poate ati mai auzit de ele, dar daca nu le aveti in poseta sau macar pe wish-list, sunt sigura ca nu stiti cam „ce va asteapta” dupa utilizarea lor. Va spun eu: zambetul acela pe care il admirati pe Instagram la selfie-urile vedetelor sau acea culoare frumoasa a danturii care va starneste interesul la fiecare reclama ce pune in atentia noastra albirea profesionala din cadrul cabinetelor stomatologice. Am avut de multe ori in gand sa fac un asemenea pas, dar stiindu-mi dantura sensibila, am tot amanat acest lucru, avand teama ca voi intampina o crestere a sensibilitatii cu care ma lupt de ceva timp. Nu regret ca nu am ajuns la medicul stomatolog pentru indeplinirea acestui scop, caci aceste benzi sunt concepute cu acelasi ingredient folosit in cabinete, iar pretul lor este mult mai accesibil. Din experienta mea fericita cu aceste benzi, va asigur ca veti observa o schimbare dupa doar cateva utilizari si va veti convinge ca sunt o investitie care merita, fara doar si poate.

Atat benzile, cat si alte produse din aceeasi gama, precum creionul si pasta de dinti, va asteapta sa le comandati de AICI.
Astept feedback-ul vostru in legatura cu aceste benzi miraculoase, as spune, si cel mai important, nu uitati sa zambiti cat mai larg si cat mai des. Asta v-o zic asa, pana cand veti realiza ca zambetul va veni de la sine odata cu rezultatele acestui tratament.

With love,C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.