GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL

Cand am primit joi noaptea mesajul de la Madalina Merca cum ca sambata ne vedem la Hanul Gabroveni, nu stiam cum sa imi calc si impachetez bluzele mai rapid si sa gasesc in geanta un spatiu suficient de mare pentru cosmeticele ce aveau sa fie carate degeaba pana la Bucuresti, pentru ca acolo erau pregatite produse noi de make-up&beauty ce asteptau a fi incercate si chiar luate acasa, pentru ca am primit un goodie bag plin de „bunatati” de infrumusetare. Si nu, nu am plecat acasa doar cu aceasta geanta de al carei continut ma voi bucura mult timp de acum inainte si in care am ascuns bine sfaturile primite de la specialistii ce ne-au rasfatat, ci am parasit prima editie Glamour Beauty Festival cu entuziasmul de a fi intalnit persoane importante din industria de frumusete si well-being.
Abia astept editia de anul urmator, nu aveti cum sa ratati asa ceva, dar pana atunci, voi atasa postarii cateva fotografii care sa ilustreze experienta de care m-am bucurat.

P.S. Inca o data, un motiv pentru care asociez „Glamour” cu lucruri frumoase si nu numai datorita revistelor care ma inspira la fiecare pas sau…pagina.

With love,
C
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.