L’ARMARIO TWINSET

Odata cu aparitia valurilor de caldura care ne coplesesc vara, de cele mai multe ori, mica fashionista care traieste in fiecare si-ar dori sa mai lase deoparte trendurile si sa poarte ceva cu care sa faca fata vremii si soarelui nebun. De cate ori nu vi s-a intamplat sa asteptati anotimpul cald, dar, in acelasi timp, sa nu va puteti bucura de el pentru ca nu va simtiti suficient de frumoase in asa zisa „tinuta de canicula”?! Daca sunteti in asentiment cu mine, va anunt ca am gasit solutia perfecta pentru mica noastra problema: compleul bej de la L’ARMARIO

Este binecunoscut faptul ca, de preferat sunt culorile deschise cand temperaturile ne indica un anotimp precum cel ce tocmai urmeaza, mai mult decat atat, pot spune ca acest compleu este una dintre cele mai comode piese vestimentare incercate vreodata, iti ofera libertatea de a te misca si sansa de a te simti minunat in pielea ta. Partea buna este ca nu vine bine doar cu tocuri, asa cum compleurile de acum ani de zile ne-au obligat sa credem, ci este la fel de elegant si cu o pereche de incaltaminte cu talpa joasa, ceea ce  se poate vedea din fotografii.
Facand aceasta alegere vestimentara, nu numai ca va veti simti extrem de comod, ci, adaugand si o pata de culoare data de clutch, pantofi, cercei sau chiar ruj, veti sfida orice termometru ce a depasit 30 de grade si veti fi pregatite pentru orice activitate, mai in trend ca niciodata.


WITH LOVE,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.