PURITY

Ieri, 13 mai, a fost ziua internationala a dorului, a nostalgiei. Ieri mi-a fost dor de mine, de cea al carei numar de ani corespundea degetelor de la o mana, de cea care se bucura la fiecare nou rasarit, de cea care alerga cu talpile mici si goale pe iarba verde si umeda, de zambetul inocent ce imi aparea pe fata doar la vederea micilor pasari ce taiau cerul albastru ca o sageata.
Timpul nu poate fi dat inapoi, insa poti reface unele momente care te fac fericit: mi-am zis ca e timpul sa valorific o zi ca si cum as fi din nou copil, sa iubesc mai sincer si sa ma bucur mai mult.
De dragul inocentei si puritatii de nepretuit, am purtat o rochie alba, angelica, de la Diva Charms(o gasiti aici) pe care am de gand sa o plimb peste tot vara aceasta, sa imi fie martora la noi amintiri & partner in crime, haha. Partea buna este ca poate fi purtata atat cu sandale, boots, sneakers sau chiar tocuri, poate fi accesorizata in functie de stilul vestimentar al fiecareia, o poti purta de la plaja, la o simpla iesire, pana la un eveniment classy si pentru asta, nu ai cum sa nu ti-o doresti. Eu am ales sa ii adaug o coronita cu flori naturale pentru a creea un look romantic, feminin, proaspat si o combinatie inedita.


PHOTO: GABOR EDUARD


With love,C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.