3 EASTER OUTFIT IDEAS TO TRY

Pentru ca suntem in pragul sarbatorilor si nimeni nu ar trebui sa stea in casa, avand aceeasi problema: „what should I wear?!”, am pregatit in Polyvore 3 tinute diferite, pentru 3 stiluri diferite, pentru 3 ocazii diferite, pe care sa le putem purta in cele 3 zile de Paste. 

1. Day one 

In prima zi dupa Inviere, e oarecum o traditie in familia mea, sa luam pranzul impreuna, fie acasa, fie la rude sau prieteni. Asa ca, aceasta tinuta e perfecta, fresh, pastelata si in ton cu anotimpul acesta. Acest Flirting glitter backpack by Chiara Ferragni e pe wish-listul meu de ceva timp, e incapator si e absolut fabulos. O vata de zahar in mana si deja outfit-ul e mai dulce decat orice desert ai pregatit pentru sarbatori.

2. Day two

In a doua zi de Paste noi mergem mereu in club. Rascolesc dulapul la nesfarsit pentru a gasi combinatia perfecta de fiecare data cand se anunta o asemenea iesire. O rochie verde si niste sandale in dungi-trebuie neaparat sa iau asta in calcul data viitoare. In ceea ce priveste make-up-ul, voi opta pentru unul cat mai simplu si natural, ceea ce va recomand si voua, iar pata de culoare o va da rujul intr-o nuanta deep purple sau chiar burgundy.

3. Day three

Dupa petrecerea din club si muzica la maxim, prefer sa ne petrecem timpul la un gratar in natura, in aer liber, unde sa ne relaxam si sa ne pregatim psihic pentru o noua saptamana de munca/scoala. Pregatind outfit-urile virtuale pentru acest post, am descoperit o jacheta foarte tare, la un pret pentru buzunarul oricui, pe care o puteti cumpara de aici. I-am adaugat o pereche de pantaloni army, un tricou emoji si incaltaminte numai buna de purtat in cautarea lemnelor uscate pentru focul de tabara de dupa.

Hope I’ve been useful.
Sarbatori fericite si distractie placuta!

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.