PASTELS FOR 2016

Pastelurile mi-au intrat la suflet inca din toamna anului trecut, cand participand la Glamour Street Fashion Show, se pare ca mi-au purtat noroc. Daca pana acum Institutul Pantone ne-a obisnuit sa desemneze o culoare a anului, se pare ca in 2016 nu vom purta una, ci doua culori care pe mine, personal, ma duc cu gandul la vata de zahar si milkshake, imi transmit o stare de bine si imi dau un aer fresh. Asa ca, sa curga cu piese vestimentare in nuantele pastel Rose Quartz si Serenity.

Nu sunt genul de persoana care tine cont de tendintele in materie de culoare, in mod deosebit, pentru ca sincer, in ultimii ani nu m-au atras nuantele alese. Nici Marsala lui 2015 si nici Radiant Orchid-ul lui 2014 nu m-au miscat mai deloc si nu-mi amintesc sa le fi purtat mai mult decat pe buze la o iesire sau doua in oras, insa acum situatia va sta total invers pentru ca am de gand sa imi invadez dulapurile cu pasteluri in toate nuantele. Mai mult decat atat, am reusit sa imi creez o vesta pastel din lana boucle, prezenta si in outfit-ul din fotografii, inspirata din colectiile Chanel, dar si o bluza cu unele aplicatii din acelasi material langa care am adaugat cateva perle albe.

Ce trebuie sa avem in vedere cand ne imbracam cu aceste culori? Indiferent de nuanta (Pale Blue, Rose Quartz, Sorber, Creme Anglaise, Green Calcite), daca am ales sa le purtam, e important ca intreaga tinuta sa faca parte din acelasi film, negrul „care merge cu orice” e o alegere proasta in combinatie cu pasteluri, chiar si in ceea ce priveste incaltamintea, geanta sau palaria.
Optimismul predomina in aceste nuante, asa ca le poti integra nu numai in tinute, cat si in casa: perne decorative, ghivece sau pur si simplu flori parfumate in nuantele anului si vei ajunge usor, usor, sa fii la fel de obsedat ca si mine in ceea ce priveste pastelurile! Spor la shopping! :))

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.