MEET TEODORA!

Pana si in cele mai descurajatoare zile trebuie sa iti hranesti sufletul cu lucrurile care conteaza pentru tine si care te fac sa zambesti. Fie ca pictezi, ca bei cafeaua in locul preferat sau, pur si simplu, alegi sa ramai in pat in compania unei carti inspirationale, fiecare zi trebuie sa aiba cateva momente rezervate pasiunilor tale.

Si pentru ca in tot ceea ce faci cu pasiune adaugi o parte din tine, in articolul de astazi vom descoperi o parte din mine si o parte din Teodora Iacob, cea pentru care definitia pasiunii are in dreptul ei fotografii superbe.
Cum pasiunile noastre se intrepatrund si, oarecum, depind una de cealalta, placerea mea de a poza si modul in care ea surprinde aceste momente ne-au adus impreuna in cadrul noului sau proiect despre care veti afla chiar de la Teodora.Cum a inceput pasiunea ta pentru fotografie?

E unul din acele lucruri care se afla dintotdeauna cu tine, doar ca ai nevoie de o perioada pana sa il descoperi. Asa cum se intampla cu fiecare talent. Ce stiu este ca de cand am inceput sa merg la cercul de fotografie, acum 4 ani, am realizat ca este mai mult decat o joaca. In cadrul cursului lucrarile mele a fost apreciate la cele 7 expozitii colective si cele 2 personale.

La ce te gandesti cand faci fotografii?

Intotdeauna ma gandesc la emotia pe care vreau sa o transmita fotografiile si la diferitele perspective pe care le pot aborda. Fotografia este subiectiva, la fel ca si arta, iar din punctul meu de vedere important este sa transmiti ceva.

Cum alegi subiectele sedintelor tale foto?

Ma inspira tot ceea ce e in jurul nostru. Si de cele mai multe ori aleg acele momente placute ochiului.

Ce poti spune despre noul tau proiect?

Ideea acestui proiect a aparut in vara, dar a prins viata abia acum. Intreg conceptul a pornit de la gandul ca muzica ne insoteste mereu, indiferent de starile pe care le avem. Muzica ne ajuta sa facem fata diferitelor situatii prin care trecem si vreau sa aduc la viata acele momente prin fotografii.
Proiectul este gandit pe termen lung, vreau sa abordez cat mai multe instrumente, genuri de muzica si astfel diferite perioade alte istoriei.

De ce ai ales ca tema principala muzica?

Muzica e o arta, iar ceea ce stiu este ca eu nu mi-as vedea viata fara ea. Arta si muzica se imbina perfect, iar prin fotografie pot expune practic 2 iubiri.

Ce iti doresti sa transmiti prin fotografiile tale?

Acele momente pe care nu le mai poti recupera, acele sentimente care nu poti sa le mai traiesti la fel, pentru ca ele devin amintiri. Iar cu timpul, emotia surprinsa intr-o fotografie iti va aminti de trecut, de evolutie si de prezent.

Thank you, Teodora! Your work is amazing!

 With love, C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.