#VELVET, baby


Mi-am propus sa fac multe lucruri in saptamana aceasta de vacanta si cand eram pe punctul de a finaliza acest „TO DO list” am avut parte de cea mai frumoasa surpriza: o raceala de care nici acum nu am scapat. Mi-am zis ca, totusi, dupa asa multe zile de stat in casa, inconjurata de servetele nazale si medicamente cu gusturi ciudate, ar fi timpul sa sfidez raceala si sa evadez putin in unul dintre orasele mele de suflet, Brasov. Mereu revin cu drag pentru arhitectura deosebita, dar de care acum nu m-am putut bucura atat de mult pe cat mi-as fi dorit, datorita frigului si starii mele de sanatate nu tocmai potrivite pentru plimbarile in aer liber la care speram. Si daca nu am putut admira cladirile cu un bogat caracter istoric, ne-am relaxat in restaurantele noastre preferate, am ciocnit pahare de vin pana tarziu, spre miezul noptii, din nou, spre a sfida gripa care deja s-a obisnuit cu mine.Si cum nu poate trece nicio zi fara poze, am reusit sa fac cateva fotografii, nu in natura, de aceasta data, ci in apartamentul plasat chiar in Piata Sfatului, in care ne intoarcem de cate ori simtim nevoia de odihna, relaxare si liniste.

Cum una dintre tendintele principale ale acestui sezon aduce in prim-plan catifeaua care, zic eu, niciodata nu se va demoda, am ales  un outfit format dintr-un costum cu doua piese : bluza si pantaloni culottes din catifea verde smarald.


Cei de la Valentino, prin rochia de catifea neagra, pana in pamant, ne-au dat o lectie de eleganta si, totodata, un model de urmat daca vrem sa fim cele mai elegante intr-o seara speciala. Asta m-a motivat pe mine sa imi achizitionez si alte piese din acest material pentru ca, se pare, catifeaua conduce tinutele de seara sezonul acesta.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.