TOP 5 FAVORITE HAT BRANDS

Ca orice pasionata de fashion, iubesc accesoriile, iar cand vine vorba de ele, cel mai mult iubesc palariile si povestile din spatele lor. De la cele din fetru cu borul lat si banda decorativa in exterior, la cele din paie cu boruri plate, visez sa am intr-o zi propriul lor dressing in care sa le pierd numaratoarea. Si pentru ca m-am gandit ca nu sunt singura ce isi doreste cele mai fabuloase palarii, am realizat un top 5 cu brand-urile care m-au fascinat din prima clipa:
5. SUPER DUPER HATS

Acest brand a aparut in 2010, m-am indragostit de creatiile celor 3 fondatori fara prea multe ezitari. Totul e handmade si fiecare detaliu arata impecabil, asa ca Super Duper e sublinitat si scris cu bold pe wish list-ul meu! 

4. CELINE ROBERT

‘The hat must be part of the woman who wears it, not just an independent ornament.’ 
Cam asta ne spune talentata designerita si, totodata, ne da si ocazia de a confirma cuvintele ei, de aceea creatiile sale sunt atat de diversificate, tocmai pentru ca fiecare dintre noi sa ne putem alege accesoriul potrivit in functie de stilul personal, atitudine si chiar ocazie. 
Ce ma atrage cel mai tare la acest brand? Cu siguranta combinatia dintre arta traditionala si viziunea contemporana .

3. MAISON MICHEL
Cu o astfel de palarie, risti ca restul outfit-ului sa fie remarcat cat mai putin!:)) Sa fie acesta un motiv de suparare, stiind ca porti una dintre cele mai luxoase palarii? Nu as crede! 

2. NICK FOUQUET

Intreaga afacere a pornit mai mult ca o provocare pentru Nick. A oprit un simplu cowboy pe strada, remarcandu-i palaria. Ulterior, a aflat ca isi realizase singur accesoriul, considerand ca nu merita sa cumperi o palarie, sau mai bine zis, e doar o pierdere de timp crearea acesteia si totodata, e doar o arta moarta. Se pare ca Nick si-a prevazut viitorul si i-a propus deschiderea unei afaceri in doi; si-a spus ca asta trebuie sa faca si a reusit: realizeaza palarii unice, diferite, lasandu-si amprenta asupra lor fie prin detalii provocate de foc, ulei sau, pur si simplu, imaginatie. 
Daca vrei sa surprinzi, achizitionarea uneia dintre aceste palarii ar fi modul ideal prin care o poti face.

1. KRISTINA DRAGOMIR 
Kristina Dragomir este un nume de referinta pentru toate fashionistele din tara noastra si nu am plasat-o pe primul loc pentru ca sunt o nationalista convinsa, ci datorita puterii simbolice pe care o putem regasi in fiecare creatie si pentru ca a reusit sa ii surprinda pe toti, intr-un mod mai mult decat placut, de la o colectie la alta. 
„Heads Not Hats” ar spune designerita despre brandul sau, so..cat despre mine.. I don’t need a new hat, I need a new head! With love,
C.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.