ONE MORE DECEMBER, PLEASE!

Nu prea am simtit luna decembrie cum o faceam de obicei, lipsa zapezii din Ajunul Craciunului mi-a lasat un gust amar si numai stari melancolice. Tin minte faptul ca, mica fiind, ma puteam bucura de sanie si oameni de zapada din prima zi de iarna pana aproape de luna martie, purtam gecute groase, cizme pufoase si abia mi se mai vedeau ochii inocenti si curiosi deasupra fularului ce-mi adapostea strigatele de bucurie de pe derdelus. 

Craciunul acesta m-a prins intr-o rochie by Carmen Grigoriu, de primavara/toamna, mai mult, as spune, de care m-am indragostit iremediabil la shooting-ul foto pentru noua sa colectie de tricotaje. Mi-as fi dorit sa pot surprinde cazand pe ea cativa fulgi de nea, dar am ramas doar cu speranta ca va ninge si m-am bucurat de amintirile de la Viena ce m-au facut sa imi potolesc cat de cat pofta nebuna de globuri, zapada si Craciun. Nu pot decat sa le multumesc fabuloaselor mele dragi, Alina si Diana, si echipei Solar Travel Romania ce m-au trimis in vacanta pentru un weekend sa ma lecuiesc de nebunia sarbatorilor.

 Am avut parte de un sfarsit de saptamana superb alaturi de iubitul meu, de sacosele noastre de cumparaturi si alaturi de cel mai bun vin fiert din lume al carui miros inca il visez!:))

2016 m-a prins undeva in Bistrita Nasaud, impreuna cu 30 de prieteni dragi cu care am impartit 3 nopti „zdruncinate” si prea fericite, asa cum ar trebui sa fie tot anul acesta nou, pentru ca am nevoie de asa ceva, avand in vedere cam cate ma asteapta: bac, admiteri la facultati, schimbari. 

Si cum de obicei dorintele mi se indeplinesc, de data aceasta cam tarziu, ce-i drept, a inceput sa ninga, totusi nu voiam chiar sa simt pe pielea mea ce inseamna -15 grade, dar asa imi trebuie daca e sa imi amintesc de cate ori am spus Craciunul acesta ca ma simt ca de Paste:)). 
In conditiile de fata, chiar imi doresc un buton de replay pentru decembrie care a fost de-a dreptul memorabil, mai ales ca acum am parte si de zapada! 🙂 

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.