ATTITUDE IS EVERYTHING

Cine a spus ca „haina il face pe om”?!  Oricat de mare ar fi dragostea mea pentru moda si, se pare, obsesia pentru aceasta, mi-e greu sa nu contrazic aceasta zicala; nu ma voi pronunta in cazul barbatilor, dar nu pot lasa acest subiect nediscutat in ceea ce priveste reprezentantele sexului frumos. Oare cel care a afirmat acest lucru si-a facut timp vreodata sa priveasca adanc in ochii unei femei, sa incerce sa citeasca prin ei sensibilitatea care nu are nici cea mai mica legatura cu camasa ce ii acopera sufletul care il face, cu adevarat, pe om? S-o fi gandit el ca nici macar un pardesiu din blana de chinchilla nu poate imbraca lipsa increderii in sine? Cred ca raspunsul la aceste intrebari nu poate fi decat negativ. Haina nu il face pe om, haina nu o face pe femeie, atitudinea da! 
Ne alegem piesele vestimentare in functie de ceea ce vrem sa exprimam prin intermediul lor, in functie de modul in care vrem sa fim percepute, insa fara atitudinea potrivita, imbracamintea purtata isi pierde orice captivare.
Omul modeleaza haina, asa ca, femeile increzatoare o pot face si fara trenduri. Oricare dintre noi poate deveni un trend-setter; importante sunt bunul gust si modul in care articolul vestimentar este pus in valoare.

Postura e cea mai importanta, nu uita sa o iei cu tine de cate ori iesi din casa! 🙂 

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.