#Back2Toc

 „Poate că nu știu nimic despre bărbați, dar despre pantofi? Despre pantofi știu multe.”  
  
 Cam asta spunea Carrie Bradshaw despre acest element al seducției și tind să cred că multe dintre noi  gândim același lucru. Cine nu a pierdut ore în șir în căutarea pantofilor perfecți? Care dintre noi nu a cutreierat prin magazine pentru a-și găsi încălțămintea visată? Sau unde o pot găsi pe cea care nu a „vânat” online perechea de tocuri care ar fi făcut-o mai fericită? Greu de răspuns, având în vedere că nu le poți rezista. De la cei clasici, neutri, până la cei care ai spune că sunt rezultatul celei mai îndrăznețe combinații de texturi și palete cromatice, simți când aceștia trebuie să îți aparțină; trebuie să îți ofere o alură specială pentru a merita un loc în dulapul tău și în același timp, să îți dea mai multă încredere în tine ca să știi că poți fi cu ei la înălțime, și nu doar la propriu.  

 Oricât de sigură pe tine ai fi ca femeie, întotdeauna va fi loc de un strop în plus de atitudine, lucru realizabil doar cu o pereche de pantofi potriviți, iar prin potriviți nu vreau să spun comozi, ci fabuloși, și nu prin design, ci prin modul în care te transformă, prin felul în care îți oferă un aer de superioritate, o stare de bine și un zâmbet mai larg.  
 Nu sunt singura care consideră acest tip de încălțăminte ca fiind un must-have în viața oricărei femei. Echipa FashionUp vrea să încurajeze eleganța și să le reamintească femeilor ce invenție minunată sunt tocurile; așa a luat naștere Ziua Națională a Femeilor #PeToc de care ne vom bucura pe 14 septembrie. Așa că, luni e timpul să încalți pantofii tăi înalți. 
 Am multe plăceri, însă încălțămintea pare să le detroneze pe celelalte fără eforturi prea mari: iubesc cappucino-ul, dar mai mult aș sorbi din priviri o pereche de stiletto CONDUR by Alexandru; mă simt minunat când merg la pedichiură, dar nu are același farmec fără sandalele Versace Jeans; îmi plac călătoriile, dar parcă sunt și mai frumoase cu măcar 8 cm în plus de la Giuseppe Zanotti. Intră pe Fashion up și îmi vei da dreptate: real brands, smart shopping și la final, un coș de cumpărături cât mai bogat, pentru că niciodată nu poate fi plin atunci când vine vorba de pantofi. 
 Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore! 
  
 Rămâi sus #PeToc cu FashionUp! 
  

 With love,  

C. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.