LUXENZA

În DEX, luxul este definit drept fast, eleganță, somptuozitate, splendoare, însă gândindu-mă la bijuteriile Luxenza, aș adăuga dependență de frumos, nevoie de exprimare prin intermediul rafinamentului hand-made, dragoste pentru puterea unei bijuterii care va rămâne pe pupila purtătorului o lungă perioadă de timp, chiar pentru totdeauna, dar de asta vă veți convinge chiar voi.

Luxenza a sărbătorit luna aceasta doi ani de când realizează artă purtabilă, iar eu un an de când țin pe piele acea doză de clasă pe care ei o atașează cu răbdare fiecărui detaliu al bijuteriilor.

Barcelona, Ischia, Roma, Napoli, Milano, Cannes, Monaco, București. M-au însoțit pe fiecare alee a acestor locuri dragi mie și am devenit actrița străzilor pe care pășeam împodobită de luxuriantele bijuterii, căci datorită lor privirile erau ațintite mereu asupra mea. Atât de simplu, doar alegând accesoriile care rezonează cu atitudinea mea. Da, o bijuterie bine aleasă poate schimba starea, modul de a călca pe drum, felul în care privești oamenii ce te înconjoară și, mai ales, modul în care te vezi pe tine însăți. Bijuteriile cu personalitate nu o modifică pe a ta, asta niciodată, însă au puterea de a ți-o potența, de a o scoate la suprafață și de a face să strălucească aidoma lor.

Autenticitate, eleganță și putere.

Luxenza, mulțumesc că îmi dat atâtea motive să te port! Și încă cum…

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.